Oyku3005 Evet hanımlar bugun menünüzde neler var benim şuan aklımda bir fikir yok sizden fikir alayım birazcık 😄😄
Gulcansckn Aynur47 hahahaha 2 gündür benimde canım aşırı beyaz lahana sarması çekiyor, lahana bana bakıyor ben lahana çok üşeniyorum 🤣🤣
Nesrin-57 Gamzeates yaa bu patlıcan çok pahalı 😀kilosu dün 20 liraydı , onun yerine gidip balık alıyoruz😂
Aynur47 Oyku3005 makarna çorba.en basiti dun temzlk yaptim.aksama kadar çok yoruldum şimdi onun acisi çıkıor herhalde o yüzden bise yapasım gelmiyor😂30 haftalik hamileyim bide
Oyku3005 BIR_SIYAH__HIAYESI63 kaç aylıksınız ben 5.5 aylığım bendede briaz üşengeçlik aklıma ne gelse canım çekmiyor diye yapasım gelmiyor 🤦🏻♀️
arzuhasan BIR_SIYAH__HIAYESI63 ya bunu bende cok merak ediyorum evde kac gundur bise pismiyor yemek yapmaya karar veriyirum gidiyorum ama vazgecip geri yatiyorjm 😊
Mervepera Oyku3005 ezogelin çorbası Patlican oturtma Pilav Kek tuzlu pasta yapicam yemek sonrası çay yanına temem🤣🤣
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Oyku3005 8 haftalık canım ay o haftalarda mi aynı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ bebisin cinsiyeti ne erkeklerde üşengeç olunuyormus diyorlar
Deletedmom73711 Oyku3005 Patatesli bezelye, domatesli erişte, brokoli haşlama, akdeniz salatası, köz patlıcanlı yoğurtlu salata.🙊❤️
Melekk12 Deletedmom73711 patlıcanı direk ocaktaki ateşin üstüne koysam acaba közlenir mi ay deneyen var mı hic aramızda
Melekk12 Oyku3005 sarimsaktan çok midem bulanmıştı ondan Bayadır yapmıyordum en son yaptığım güzeldi yani Yörükoğlu mantısı alıyorum genelde beğeniyorum ben