Eymen18 Yürürken su geldi drum erken doğum riskin yok dedi ama korkuyorum bi anda su boşaldı ve daha 28 haftaligim
deletedmom11 Eymen18 nasıL su eminmisin akıntı faLan oLmasın bide su gelince araLıkLarLa sürekli gelir işiyomuşun gibi korkma sakin oL eğer gelmeye akmaya dewam ederse hemen doktorunu ara sancı gelmesede ara
Cigdembakar Eymen18 suyu iyiyse korkmayın bnce bnm suyum azerkn doğum riskim var demkki sizde bebeğe yetecek su var maşallh🙏😊
GokceHasan Su gelmesi anlik bir sey muayinede suyunun gelip gelmeyecegini bilemez ki doktorun.Bebek doguma hazir degildir ama suyun gele bilir dogum bu durumda erken baslar.Ciddi bir sey Doktorunu ara derim.
Eymen18 GokceHasan şimdi druma yazdım bebeğinde hareket etmiyor korkmaya başladım eşimde işte evde tekim onu da korkmasin diye arayamiyorum
MerveAkbs Eymen18 vakit kaybetmeden hastaneye gitmelisin bence ne olur ne olmaz. Ama inşallah rabbin korktuğuna uğratmaz.
Busrabusra Eymen18 ya canim ara esini gelsin hastaneye git bence.Allah korusun hadi bebegine bisey olsa
NaimeYilmaz Eymen18 Atla taksıye git canm söledıgın hıc normal degl bekleme bosuna inşallah biley yoktur cok erkenmıs daha ama olsun Allahtan hayırlısı 🙏
Cigdembakar Eymen18 panik yapmayn siz korkup heycanlanınca oda korkar hareket etmez doktoeunuza gidin dicm ama suyunda azalma yok normal demiş yine aynısıno der bnce
Cigdembakar Eymen18 bu arada suyunuz gldkten snra muayne edip suyunda azalma yok dedi demi dha önceki muaynelerinde bunu bilemez çünkü
NaimeYilmaz Cigdembakar yok gitmemiş bayan sanırm . Ben öle anladm kontrolden sonra olduki bize soruyor
Allyelif Eymen18 su geldiğine eminsen doğum başlamıştır vakit kaybetmeden hastaneye git bebeği takip etsinler bi an önce kese patladıysa enfeksiyona açık oluyor bebek, korkma ama panik yapma bebeğin de panşk olmasın inşallah sağlıcakla alırsın kucağına☺
Cigdembakar Eymen18 canm bnde doktra gittm sorun yoktu 4gün snra gittğmde su azalmş dedi yani biranda oluyor bu doktpra git bizede mutlaka haber ver korkma bnde 25 haftalğm doktrm 28 i beklese yeter yaşar mutlaka diyor