BetulGokhanYldrm Masallina benim doktor bayramda da bayram sonrasında da Yok ama bayram sonrası en azından hastane de bildiğimiz bir doktor olacak inşallah gece olmazsa
Besyocu Zynppp1 ama dr lar normal doguma girmiyormus ebeler yaptiriyormus. Ben bunu ogrenince dr u cokta onemsemedim🤔
Zynppp1 Besyocu öyleyse de um niye ısrarla bayramda ben yokum eğer doğurursan diyo kurufasülye misali madem girmiycekse 😂
BetulGokhanYldrm Besyocu bana söyledikleri sancı odasında hep ebe evet ama Doğum başladığı an doktor geliyor ve o çıkartıyor bebeği dikiş vs doktor ilgileniyor dediler
Ades Besyocu bende 39+0 ım hiç doğmaya niyeti Yok bizimkinin de rahatı iyi. Şikayetiniz varmi mesela Ben yaklaşık son 10 gündür istifra ediyorum cok 😞
Besyocu Ades yaaa neden acaba. Yok bende batma ve yürürken sag tarafima batma disinda sıkıntım yoj dr gorundunuz mu
Besyocu Zynppp1 ben bunu ogrenince bi şok yasadim tabi ama ebeler daha tecrubeli falan dendi. Belki hastane yogunluguna da baglidir😁
Ades Besyocu evet 11 inde randevum vardı canm soyledim normal ddi son zamanda bazı gebeliklerde olabiliyor dedi
Tugetpak Besyocu yarın 40 oluyorum hiç birşey Yok daha 🙈 suni sancı istiyecem bide benimki geç döllenme son adet tarihime göre 41+ 3 üm çok uzun geldi hamilelik bana
Besyocu Tugetpak diger postlarim okudum da yuruyus ve merdiven cikma onermisler sizde oyle yapin isterseniz kendiliğinden gelsin sanci bende oyle yapcam😊
Besyocu BetulGokhanYldrm yaaa ben yozgatta ikamet ediyorum burdada oyle denildi yerine gore farkli demekki🤔
Tugetpak Besyocu neler yapmadım ki herşeyi denedim Bebek kendi isteyince geliyor daha beklersem kilosu 4 ü geçiçek o yüzden suni isticem
Besyocu Ozgesah355 bugun gittim dr a sancinin s si yok anlamadim ki🤣 cok batma oluyor aciyor. Bi an once dogsaa😔😔😔