hayat954 Kızlar normal doğum da Altan bakıyorlar mı bakıyorsa. Kaçıncı haftada bakıyorlar bana çünkü normal doğum dedi doktor 🙏🏻
Kubra_elif_ahmet hayat954 Bakıyorlar ama öyle çok korkacak bişry değil sadece kendini sıkmamaya çalış acımaz o zaman hissetmezsin
PrensesFiona hayat954 çatı muayenesinden mi bahsediyorsun canım. Onu diyorsan 37 den sonra bakılır yazıyor internette.
ebrusu1 Eda_6 Yarın çatı muayenesine gideceğim ben de 37+2yim bu arada. Korkutmayin lütfen 🙈çıkınca tecrübelerimi paylaşırım. Bazıları 2 parmakla bu muayenenin yapıldığını yazmış aşırı tedirginim aslında ama sakin kalmaya calisiyorum umarım iyi geçer🙏🏻
Turkerg hayat954 çok normal. Doğuma hazırlıyor ve bebişi aşağı itiyor. 20li haftalarda başlamıştı bende
Eda_6 ebrusu1 korkma canım🥰 benim de 2 hafta sonra olacak. Kimsenin seni etkilemesine izin verme. Bebeğini düşün 🥰❤️
Eceedemir ebrusu1 Bende çok korkuyordum ama korkulcak gibi bişey değil kendinizi kasmayın yeter kısa sürüyor zaten
Oxorza Benim 37 haftalıkken bakmaya başladılar doğum haneye yattığın zaman gelen gecen bakcak yapacak bisey yok korkulacak bisey yok canım sıkmıcan kendini ben alıştım normal geliyor 😂
Zhr42 hayat954 benimde doktorum hep normal doğum dedi 38+5 deyim yine normal doğum dedi ama hiç çatı muayenesi yapmadı suyun geldiğinde gel diyor
hunilimom hayat954 doğum anında da bakılıyor 😂 normal mi olucak diye 37 den sonra bakılıyor doktordan doktora değişiyor benim ki 39 da bakmıştı
minnosanasi hayat954 36 dan beri aciklik vs kontrolu için nerdeyse her gittiğimde bakıldı aslında acılı bir durum yok ama o an insan istemsizce kasıyor kendini. 3 5 saniyelik bi işlem
Elfvli hayat954 çatı muayenesi yapan doktorda var yapmayan da . 37-38 gibi yapıyorlar. Bu aslında hicbirsey. Normal dogum anında surekli açıklığı kontrol etmek için muayene olmak.zorunda kalacaksınız. Buda sizi korkutmasın.