Minnigin-annesi0 Kızlar felekat bir şekilde grip oldum boğaz ağrısından ölüyorum. Bütün vücudum ağrıyor birde gece olunca belim ve sırtım çok ağrıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Tgclvnt Minnigin-annesi0 Canım pancar pekmezi iç karnına ve tuzlu su yap sabah akşam. Geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻
rahimesarp Minnigin-annesi0 bende böyleydim bende kusma falanda oluyodu antibiyotik verdiler şu n iyim
Funday35 Minnigin-annesi0 kuşburnu için içine bal koyun bol bol da c vitamini aldın sabahları limonlu çay içiyordum ben hastayken çok iyi geldi geçmiş olsun
ipekveatlas aynıları vardı kaç gündür gecirmeye calısıyodum test verdim pozitifmisim iyilesmisim bile..
SerraveAnnesii Boğaz’ına vikis sürüp tülbentle sar iyi gelmişti bana 🥲 bende korona olmuştum karantinam bugün bitti. Parol içtim bol portakal mandalina yedim ıhlamur nane limon falan öyle atlattım. Tedbir amaçlı bir test yaptırın
Minnigin-annesi0 SerraveAnnesii Benim birde öksürük de var kafayı yiyeceğim ya. Yedikleri mi sürekli çıkarıyorum migdem de birşey kalmıyor ki. Size de çok geçmiş olsun
SerraveAnnesii Minnigin-annesi0 Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Öksürük de çok kötü oluyor ya insanın karnı ağrıyor öksürmekten 🥺
Tgclvnt Minnigin-annesi0 Evet canım tuzlu su ile gargara yap özellikle yaptıktan sonra birşey yeme içme ki boğazın da biraz etkisi kalsın. Doktorum öyle demişti günde 3 defa yap demişti. Ve ben pekmezde çok faydasını gördüm aç karnına içiyordum. Çok öksürüğüm vardı öksürmekten lekelenmem dahi olmuştu. İnşAllah en kısa zamanda iyileşirsin 🙏🏻🤗
Funday35 Minnigin-annesi0 Rica ederim tarhana çorbası tavuk suyu çorbası yapıp için çok faydasını görüceksiniz
Sdashn Minnigin-annesi0 evet evet omıgron böyle imiş belirtileri ben de iki gün gitmedim hastaneye baktım geçmiyor korktum bebek açısından pıhtı atıyor diye hemen gidip test verdim kan verdim bugün bitti karantinam sende tedbir amaçlı ver bence doktorunun verdiği vitaminleri düzenli kullan ben sıcak çorba viks bir de her gece uyurken nane limon içtim