ecemsmom Buket_dadas biberon kullandırtmıyorlar şırıngayla veriyorlar mamayı . Birde hastanede oda çok sıcak oluyor zaten çok kalın şeylere gerek kalmıyor ☺️Ben depend aldım rahat bişey gerçekten
Mihriballim Bebek için ağız mendili, terlik, birde on tane bez çok az kendinize de depent alın Orkid tutmaz sizi
Buket_dadas Mihriballim agız mendilide 8 veya 9 tane var tabi unutum yazmayı bebek bezlerinde artırıcam simdi bide depent alıcam tesekürler ederim
Aylin_16 Buket_dadas doğumda kullanmalık gecelik tavsiye ederim bir de bebeğe biberon kullanmayın meme reddi yaşadık biz malesef çay kaşığı iş görüyor ne çektiğimi ben biliyorum aman sakın bir de kendine yıkanabilir plastik bir terlik almalısın doğumdan sonra banyo yapılıyor illa kan vs temizlenmek iyi oluyor kaymaz taban olmasına dikkat edin depent olması şart değil ama orkid asla işe yaramaz uygun fiyatlı hasta bezlerinden alabilirsin
DuaElf Aylin_16 duş alınıyor mu? Hamam havlularından koymak lazım o zaman bu detayı atlamıştım sağolun ☺️
Buket_dadas Yesim619 lohusa takımı almadım onun yerine pihama takımı aldım düyneli onada gerek var mı
Aylin_16 DuaElf evet ben de yazmayı unuttum havlu koyabilirsiniz canım yani hastaneye çok yeni şeyler götürmeye gerek yok çünkü kan vs oluyor evde halihazırda kullandıklarınızdan koyun bence
Aylin_16 Buket_dadas vücudunu kurulamak için bir de havlu canım unutmuşum rica ederim benim üçüncü gebeliğim oyüzden yaşadıklarımdan bunlara ihtiyac duymuştuk
Buket_dadas Aylin_16 tamam balım benim cok saol bide birsey sorcam yanımda refakat ci olarak ya kaybanam yada eşim kalcak onlara birsey götürmeme gerke varmı sizce
Aylin_16 Buket_dadas valla ince battaniye alsınlar uyurken üşünüyor hastanede yastık vs bulunuyor da battaniye bazen olmuyo