kuzum benim koyduklarım
💙 3 tane 5 li hastane cıkısı her ihtimale karsı kirlenirse felan hemen kolaylık olsun diye
💙3 tane takım aldım yanıma
💙1 tane hırka aldım bebiş icin kendim örmüstüm resmini paylasırım ikitane yeni dogan patigi bebişin ayakları üsümesin
💙2 tane corap aldım yine ihtimale karsı
💙10 adet bebek bezi ben sleepy tercih etim
💙 bir paket ıslak mendil
💙 1 paket peçete ve alt acma bezi aldım
💙 2 tane bebişim icin bide
💙 Bitatenede biberonn aldım olur da sütüm gelmezse ac kalmasın yavrum hemen mama veriilsindiye yanımda bulundurmak istedim
💙 bebek icin alt temizleme pamuğu aldım daha kulanıslı oluyor ıslak mendil alerji veya pişik ede biliyor diye her ihtimale karsı bulundurmak istedim
💙3 tane bataniye aldım birini pusetin icine sericem bebişimi sıcak tutsun diye diyerinide üzerine atıcam ve
💙 3 cüyüde altını degişirken uzatırım onun üzerinde degişirim hem popişi sıcak tutar hemde yedekden kalsın olurda kirlenirse felan fazladan bulunsun istedim bide bebek puseti başkada birsey yok
Agız mendili aldım 5 veya 6 tane
💙 kendim icinde bunları koydum💙
1 adet pijama takımı düymeli
1 adet eşortman altı ve üstü
1 tane yelek ve
1 adet hırka
2 tanede atlet
5 tane orkid aldım bide ddepend alsamı bilemedim onu hala düşünüyorum
Göyüs ucu pamugu aldım yanıma 5 adet kadar
3 adet kilot
Bitane emizdirme südyeni ki kulanırmıyım emin deilim ama bulunsun ne olur ne olmaz diye havlu aldım yanıma elimi yüzümğü yılarken kagıt havludan daha cok iş görür diye düşündüm 2 adet corao ve patik aldım 1 adet bide terlik haldım hastane de giyine bilmek icim yanıma kücük boy cöp poşeti aldım bi rulo seklinde 20 adetmi ne var herhalde bebişin cöpünü kemdi cöpümüzü icine atalım diye