Naz1905 Hatta daha çok dkkt ediyorum zaten seviyorum işim geregi şimdi hamilelkte daha da ayrı bi özen gösteryrm yapyrm 🙃
OktayMeltemSahin Bebegimibeklerken__ yüze sürülen ürünler kana karışıp vucuda yayılıyor detaylıca bir araştırın isterseniz
Bebegimibeklerken__ OktayMeltemSahin sakınan göze çöp batar bunun kanısındayım ben 😉 çok gereksiz şeyler için bebeğime bişey olur mu tribinde çoğu anne
OktayMeltemSahin Bebegimibeklerken__ kesinlikle gereksiz değil bence o malzemelerin içine neler koyuluyor bilmek bile istemezsiniz bide milletimiz makyaj konusunda ucuza kaçıyor bi saç boyasından bile ölen insanlar var malesef bence sakınmak falan değil çok dikkatli olmalıyız
rileyss Bebegimibeklerken__ Kesinlikle gereksiz şeyler değil, hiç ummadık şeyler çok zararlı olabiliyor. ben anti aging krem kullanıyordum ve doktorum direkt olarak bıraktırdı içeriğinden dolayı. birçok cilt ürünü emilip kana karışıyor.
Busrayildiz Ya nolcak allah aşkına ya o kadar da DEĞİL annelerimiz bizi ne şekillerde doğurmuşlar hiç birşey olmamış ta biz bu kadar özen gösterince muhakkak olur bu kadar strese girmeyin kızlar
rileyss queenz içerisinde retinoik asit olan kozmetikler zararlı olabilir içeriğine bakıp bunları kullanmayın. deodorant zararlı mı bir fikrim yok ama ben kokusundan çok rahatsız olduğum için roll on kullanmaya başladım hamilelikte
Ademinee queenz daha bugun okudum 100 den fazla bebegin dogumdan sonra kordon kani alinmiş 230dan fazla toksit madde çıkmış bunun sebebide makyaj malzemeleri saç boyası deodorant hatta en kremi yaziyordu