Bsra_gcmn RumeysaNur34 Açıkçası kimi doktor göbeği falan sallıyormuş , ama benim doktor hiç öyle yapmadı şans bu diyor sadece 😅😅 yapcak birşey yok diyor 😀
RumeysaNur34 Bsra_gcmn belki uğraşmak istemiyordur bilemedim yani bizde neredeyse her kontrolde küçük hanım azıcık yüzünü göstersin uğraşıyor doktor en son pes ediyor hemen alıyoruz 2 3 görüntü bir kere sadece doktor ne yaptıysa açmadı yüzünü en son da sırtını dönmüştü 😅😅
Bsra_gcmn Acee Allah’ımm yerim ben Onu maşallah 🥰 🧿 Bu bebişler daha anne karnında böyle inatlar doğunca düşünemiyorum 😅😅
Acee Bsra_gcmn 😂😂all bendende o kadar daha bide bende 2 tane daha inat var onu merakla bekleyen hergun soruyolar anne bebej ne zaman cikcak daha kucuk buyusun cikcak diyorum ertesi gun tekrar anne bebek daha buyumedimi😂😂gelde anlat meseleyi
Selen_eymen Bsra_gcmn ben 41 haftalık oldu hiç göremedim. Kafası geriye doğru yatıyormuş. Hiç bir ay göstermedi. Doğdu şükür yuzunu görebildim🌹
Babymy Bsra_gcmn ben 🙋♀️ En son 25. Haftamda yandan gördüm 36 oldum komple sırtı dönük azıcık bile gözükmüyor 😂
Bsra_gcmn Babymy şanslı annelerden değiliz desenize 🤦🏼♀️😀 sağlıklı olsunlarda napalım bizde doğumda görelim inşallah 🙏🏻🥰
Acee Bsra_gcmn aynen oyle hickimsede olmayan hickimseye hissetmedigin hissi merhameti sevgiyi bitek insan bitek yavrularına hissediyo🤗🤗😘😘❤️❤️
miranbeyinmothersi Bsra_gcmn yok yok daha küçük ne güzel pozlar verir o sana , 30-32 aşırı net ve güzel oluyor yüzleri canım bide çikolata öneriyorlar cişne suyu bak bide bunu dene sanada hayırlı sağlıklo doğumlar dilerim🧿
nurpella Bsra_gcmn Elden hiç bişey gelmiyor 36 haftalık hamileyim daha bugün ilk defa gördüm sen düşün her seferinde tam gösterceği an geri dönüyodu
Ayseacibuca 37 haftalık hamileyim bende göremedim hep elleri ile yüzünü kapatıyor göstermiyor bir renkli ultrason fotoğrafımız olmadı ya 😿
Piril1632 Bsra_gcmn doğuma 2 gün kaldı benim kız hiç göstermedi yemediğim tatlı kalmadı doktora giderken boşuna ama 😂 yani canı isterse gösteriri kendisi😂
blueberyy00 Bsra_gcmn 28+2 bende hiç göremedim daha yüzünü ya kapatıyor ya arkası dönük duruyor 🤦🏻♀️
Nurgulvrl_ Bsra_gcmn ah ah bizde göremedik hiç 37+5 olduk doğunca görcez artık bişeyde kalmadı merak ediyoruz nasıl bişey 😁
Shlshss Bsra_gcmn üzmek istemem ama 36+1 haftalık hamileyim baştan beri elini yüzüne kapatıyor oğlum göstermiyor maalesef 🙄😅 doğunca görürsünüz dercesine 😊