Ozge_ozge Deletedmom154 yaaa benimde 1.2 çıktı ama hala umut var içimde adet günüme kadar bekleyeceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊😊🌺
Ozgeliko bkts benimde bugün 8.günüm hala negatif,yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bende hayırlı haberler alırım 🌸
bkts Ozgeliko insallahhhh 🤲🏻🤲🏻 Guzel haberlere hepimizin ihtiyaci var 😌 ben ilk bebegimi 12. Haftada kaybettim, ikinci biraz surpriz oldu o yuzden insan herkesten guzel haberler almak istiyor 🤲🏻 Kimsenin kucagi bos kalmasin 🤍
Ozgeliko bkts başınız sağolsun, Allah’ım bir daha yaşatmasın.. amin Allah razı olsun,ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o bile üzücüydü heveslenip, hevesin kırılması.. Allah kimseyi sınamasın🙏
Hzlkaya Ozge_ozge kızıma reglime 6 gün kala 25.68le öğrendim oğlumda adetim 3-4 gün geçmişti 2000lerde çıkmıştı 😊
bkts Ozgeliko aminnn insallah 🤲🏻 Her turlusu zor maalesef hepsinin acisi baska 😞 Kimse yasamasin, isteyen herkes kavussun saglicakla minnosuna ☺️
Busragurkan2712 Nursema99 benimde adete 9 gün var pazartesi yaptırdım 2.30 çıktı var Mıdır bir daha ne zaman yaptırayım sizce kan testi adetim 26 Ocak gösteriyor . Belirtilerim var 🤭
Nursema99 Busragurkan2712 normalde 2 güne bir en az ikiye katlaması gerekiyor siz testin üstünden 3 4 gün sonra uapın net cevabı alırsınız 🥰