minikbebegim19 öncelikle rabbim kimsenin kıcağını boş bırakmasın bu çok zor çeken bilir.4 yıllık evliyim ve 5 aylık tüp mideliydim inanılmaz adet sancısı çekiyorum adetiö gecikti ama korunuyorduk bide öncesinde olmadığından aklıma gelmedi eşimde test alayım dedi . Gece saat 01.00 o kdar umutsuzuz ki gün boyu aklımıza bile gelmedi yapmak. Gece sıkıştım bi test yapayım dedim testi yaotım sonuca bile bakmadan tuvalet işimi bitirdim bir baktım ki ne kıpkırımız. Galiba küçük bir kalp spazmı geçirdim hayatımda daha heyecanlandığım bir anımı hatırlamıyorum. Hatırladığım şey ellerim ayaklarımın tir tir titreyip pijamasını giymeye giden eşime koştum ben yanlış mı gördüm bi yanlış öı yaptım falan diye ağladım ama çok titrediğimden eşim elimi tutup sakin ol bidaha yap olmazsa dediğini hatırlıyorım. Birdaha yaptım ve gene koyu bu sefer içimi hüzün kapladı ve gene titreyip ağlayarak eşime test hatalıdır umutlanma nolur falan diyorum. Eşim sarıldı tamam gebelik olmasada olmasın zaten şimdi istemiyorduk falan deyip sakinleştiriyor bi ara tokat atıp sakinleştirmeyi bile dğşünmüş inanılmaz titriyordum. Hadi özel hastaneye gidelim baksınlar dedi eşim ama ben onu hayal kırıklığına uğratmaktan üzmekten o kadar korkuyordum ki tamam ama yoktur bişey nolur bak üzülme sonra diyerek hastaneye yürüdük eşim bana kıyamadığından elimi uzaktan tutuyordu anladım ki çoktan kapılmış bile. Kan verdik betam 2890 hala ben aşkım yoktur nolur üzülme diye eve geldim ama iki gün sonra gördüm 5+3. 34 haftadayız hala düşününce ikimizde duygulanırız rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlaylr biraz uzun oldu ama acı dolu bir geçmişimden dolayı 💙