minikbebegim19 eltim kaynım eşim ve ben, pikniğe gitmiştik, o gün kasıklarıma kötü kötü ağrılar giriyordu geçmesini bekledim ama karnımda da bi şişlik adetim bi gün gecikmişti sadece, diyorum galiba adet olucam felan, o ay gerçekten hamileliği aklımdan çıkarmıştım, memleketten de geleli bi kac gün olmuştu gezdik tozduk iyice aklımdan çıkarmıştım ama brn hariç herkes olduğunu biliyormuş gibiydi eşim hiç demezdi ama o ay bana sanki hissediyorum bu ay hamilesin felan diyodu ama ben lütfen böyle deme sonra hayal kırıklığına uğruyorum diyodum neyse işte biz piknikteyken ben randevu aldım kasık ağrılarım için bi gideyim diye, sonraki güne randevu aldım eşimle gittik hatta yolda gidiyoruz eşim bana sürekli bakıp bakıp gülüyo bide hamile çıkıyomuşsun falan diyo, tabi ben asla aklıma bile getirmiyorum iyice aklımdan çıkarmışım, neyse doktorun yanına girdim doktor ultrasonda felan baktı yumurtalıklarıma rahime felan temiz dedi, bide kan ver hormonlarına bakalım dedi, ve sonuç almaya gittim tekrar, doktor bide demesin mi hamilesin diye, ben gerçek anlamda şokkk, hemen kapıyı açtım ve heyecanlandım eşime çağırdım hamileyim dedim tabii sonra çok güldüm kendime, eve kadar sabredemedim, hamileliğimi öğrendiğimde daha 3 haftalıktık😍😍Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️