Gulsurmeli Ruveyda_baskapan Ben hep konuşurdum ve kendimi aşırı iyi hissederdim. Konuşun kendinizi anlatın, ailenizi anlatın, seninle şöyle yapıcaz böyle yapıcaz deyin herşeyi söyleyin. Çok başka birşey cidden doğumdan sonra herşeyi daha iyi anlıyorsun ama
Yagmuracar0509 Gulsurmeli bugün dışarı çıktım diyorum ki anneciğim acıktık demi ekmek alalım mama yiycez vs hep böyle motive ediyorum akşam babası geliyor konuşuyor
Gulsurmeli Yagmuracar0509 Bende hep senin yüzünden acıkıyorum falan derdim 😅 yürüyüş yaparken park görürdüm seni de parka götürücem falan derdim 😁 Ya bence terapi gibi birşey aşırı mutluluk veriyor insana
Ruveyda_baskapan Gulsurmeli bende bunu daha sıklıkla yapıcam artık iyi geldi kulağıma belki gerginliğimi alır cidden 👍
Yagmuracar0509 Gulsurmeli evet ama evde tek kalınca işte korkular başlıyor birde hareketlerini daha hissetmiyorum ya belki ondandır
Gulsurmeli Yagmuracar0509 Kesinlikle birde olumsuz şeylere takılmayın okumayında uzaklaşın kendi dünyanızı oluşturun gebelik boyunca cidden daha iyi hissedeceksiniz. Hareketlerini duymaya başlayınca elbette bir nebze daha rahatlayacaksınız 🥰
Khavva Ruveyda_baskapan daha önce kayıp yaşamış hamile biri olarak aynı şeyleri yaşadım doktor kontrolüne gittiğim gün sorun yok sağlıklı dediğinde doktor ertesi gün emin olamıyordun dün iyidi ama bugün duruyormu nasıl diye sonraları nasibi varsa rabbim verir yoksa elden gelen yok diye telkin etmeye başladım kendimi çünkü bu kadar stresle ben zarar veriyordum tansiyon hastası oldum 2 gün hastanede yattım 13 haftalık iken daha sonra pıt pıt hareketleri hissetmeye başlayınca biraz daha rahatladım yani herşeyin nasip kısmet olduğunu idrak etmeye çalışıp stresten uzak durun
Gulsurmeli Yagmuracar0509 Ben doğum yaptım kızım 7 aylık 🤭 Bir avazda sağlıkla kucaklayın inşAllahh ❤️
Nazmiye42 Ruveyda_baskapan bende de aynı korku var canım tüp bebekle hamile kaldım 15 gün önce bebeğimi gördüm kalp atışını duyduk cuma tekrar kontrol var ya bişey olursa kalbi falan durursa diye hep korkuyorum sonra kendime kızıyorum verende Allah alanda allah ona emanet deyip rahatlamaya çalışıyorum 8+4 günluk hamileyim şimdilik Rabbime emanet doğunca bize emanet gerçekten zor görmüyorum hissedince biraz rahatliyosun ama kucağina alınca geciyo bu ikinci hamileligim
Karelinannesi Yagmuracar0509 olumsuz şeyleri okuyoruz sürekli hatta okumak istiyoruz. Canım bu ay içinde 4 tanıdığım doğum yaptı dördüde sağlıklıydı aslında sağlıklı olan sayısı daha fazla ama biz biraz evham yapıyoruz. Zaten düşüklerin %80i ilk 13 ayda olurmuş. Sen ilk şeyi atlatmışsın ne güzel 🙏🏻Dua edelim sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Azra_Mom Ruveyda_baskapan ilk 15 te hissettim balık kaydı gibi oldu içimde sonra ara ara pıt pıt dokunmalar devam etti düzensiz şekilde 18den beri hergün hissediyorum 21+0 bugün 🥰