nmtock41 haklısın canım benim en çok tezgah önünde dikiliyorum biraz takıntım var ne yazikki herşeyi detaya giriyorum falan öyle ayakta kalıyorum bazen yemek sonra mutfak temizliği dolaplar elden gecir bulasik makinesi de yok bulaşıkları elde yıka falan baya zamanımı aliyor işte kahvaltı akşam derken fazla ayakta kalıyorum tezgah başında eşimle ben tek olduğumuz için fazla silme süpürme yapmıyorum bir kaç günde bir öyle işte hergun silme süpürme ve benim mutfak temizliği takintim olsa hergun aynı agiryi yaşarım neyseki hergun silme süpürme diğer işler olmuyor ki o konuda rahatım hepsi bir güne girincede genelde misafir oluyor o gün bizim hep misafir oluyor nedense 😀misafir severiz eskiden hep ben cagiriyordum şimdi hamileyim cagirmicaz diyoruz çok yoruluyorum bu sefer onlar gelelim diyor arkadaşlar akrabalar derken baya kalabalık evimizde uzak şehir merkezine yarım saat falan sürüyor ee erken gelin yemeğe gelin diyoruz e yemek temizlik derken zaten çok vakit harciyorum mutfakta o gün kötü oluyorum işte dediğin gibi tuvalete sızlanarak gidiyorum Allah yardımcımız olsun doğuma kadar idare edicez ne yapalım erken doğum falan olmasın hayırlısıyla doguralim sen kaç haftaliksin canım ben yeni 16 oldum