elifcicek_07 Dün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün akşam kan verdim beta 23 çıktı reglime 3 gün var doktor riskli bir pozitif bu dedi elim ayağım boşaldı. Eğer pozitifse 13 günlük daha bebek. Bu kadar düşük çıkması normal mi çok mutsuzum şu anda 😔
Unlukacar elifcicek_07 canım bence ona odaklanma 2 gün sonra yine kan ver benimde 21 çıkmıştı 2 gün sonra 2 katına çıktı önemli olan değerin artması
Kamusbuglem elifcicek_07 ya ben 9 la öğrenndim 😂 suanda 29 haftalık oldum değerinin katlanması önemli olan
elfmoom elifcicek_07 heyy sakin :) benim de 24 tü 8 aylık olduk🥰 var varrr, sadece küçük öğrenmişsin, lekelenmen olabilir tutunma dönemi korkma. doktoruna haber ver 🙏🏻 2 gün sonra tekrarla , bak nasıl yükseliyor Allahın izniyle
elifcicek_07 Mir03 hayır 1 hafta kadar bekleyeceğim eğer gebelik yoksa bunu kaldıramam bi süre beklemek istiyorum
Mir03 elifcicek_07 öyle düşünme bu hayatta nasibi varsa zaten her türlü sana tutunur, rabbim hayırlısını nasip etsin,bence tekrar kan vermeni öneririm
Unlukacar elifcicek_07 son regli tarihi olarak düşünürsek 18 gün canım ama yumurtlama gününü hesaplarsam 11 canım
nslspsy9 elfmoom benim şu am sizin anlattığınız gibi hepsi önce 38.83çıktı sonra 153 Bu sabah ta az lekelenme vardı doktora gittim progeston ilacı içiyordum iğnesini verdi Bi de Bugün kan vermiştim 297.90 olmuş ama doktor aradı ilaçları bırak içme düşük olacak dedi kimyasal gebelik diyor delirdim Yarın başka doktora gidicem tahlillerin hepsini göstericem
elifcicek_07 elfmoom ilk gebeliğimde karnımda öldü bebek çok istiyorum anne olmayı. Değeri 23 görünce bütün kıyamet senaryoları geldi aklıma. Bir hafta bekleyip aile hekimime gideceğim. Bu beta başka türlü yükselmez demi bu kadar olmasının sebebi bile hamileliktir değil mi? Öfff valla sıyırdım sıyırcam aklımı
Mrvsk1 elfmoom merhaba canım benım sonucum da 61.66 çıktı ve hamileyim ilk başlarda benden ilk pembe leke geldi sonra bu kahverengi lekeye dönüştü iki gün arayla bı sıkıntı yoktur değil mi normal dimi♥️🙏🏻
elifcicek_07 elfmoom sizin bu cevabınız beni çok rahatlatmıştı. Bugün reglim 2 gün gecikmiş oldu ve yanlarım belim çok ağrıyor. Salı günü aile hekimime gideceğim 2. kan testi için :)
Anne88 elifcicek_07 canm ben 36 ile öğrendim çok riskli dedi çünkü bat kasimdi ama ben geçen ay yumurtaladm büyük ihtimal pko var bende iki gün sonra 125 çıktı üç gün sonra 485 çıktı hala da riskli diyor hatta dış gebelik diyor en iyisi geç öğrenmek kafayı yedirtti bu doktor bana 😆 hiç üzülme nasibi varsa bizimle beraber olcak ben saldım ve zamana bıraktım ama yarın bidaha gidicem doktora 😆😆
Miracinannesi_52 elifcicek_07 evet benim de adet günüme vardı daha 30 çıkmıştı 2 gün sonra 90 çıktı bir daha test vermen lazım 😌
Cananyildiz elifcicek_07 düşük degil ki 15 ile öğrenen var önemli olan düzenli artmasi ki adetine 2 gün var daha
elfmoom nslspsy9 kimyasal mı? neye dayanarak demiş bunu? değerin yükseliyorsa nerden anlamış kimyasal olduğunu? genelde 100 üzerine çok çıkmaz kimyasal da. hemen başka doktora git. ben 8. ayımdayım hala progestan içiyorum moralini de sakın bozma
nslspsy9 elfmoom doktor beni çıldırttı kilöma takılıyor sinir ediyor beni kabızsın diyor oysaki öyle birşey yok Adet olmam gerektiği tarihler (3,4,5,6)ocaktı olmadı test yaptım öyle gittim o doktora keşke gitmeseydim maf etti beni
Mylove elfmoom ben de kimyasal gebelik geçirmiştim 2 yıl önce 1900 da betam ama farklı dr Lara’da gidin tek dr la kalmayın allah yardımcınız olsun
Unlukacar elifcicek_07 evet canım 2 gün sonra kan verdim 2 katına çıktı canım doktorum regli olacağın tarihten 10 gün sonra gel dedi pazartesi günü gideceğim ilk etapta değerin düşük olması normal canım
elfmoom nslspsy9 sakın moralini bozma 6. aya kadar lekelenmem oldu sebepsiz. bazı gebeliklerde sebezsiz lekelenme olabiliyor çok normal 🤷🏼♀️ sen hemen başka doktora git
nslspsy9 elfmoom Yarın gidicem İnşaAllah hayırlı haberlerle dönerim İnşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin içinde de bana amin İnşaAllah 🤲🏻😞🤲🏻😞🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Busragurkan2712 Alparslannannesi ay isminiz ne güzel benimde rabbim nasip ederse Alparslan istiyorum 🥰. Benimde pazartesi 2.30 çıktı. Tüm belirtiler var , pazar günü tekrar kan testi yaptıracağım insAllah artar 🥰🙏