Esmaa40 Rabia55_ Benimde 3ncu doğumum olacak bende ne olacak nasıl olacak diye bekliyorum, sezeryan olacağımı bildiğim halde, sanırım her doğum öncesi aynı şeyler yaşanıyor
Esraaer @Esmaa40 squat yürüyüş falan yapıyor musunuz adaçayı hurma tüketmeye başladınız mı normal doğum istiyorsam doktorum bana 35. Haftadan itibaren artık bunları yapmalısın dedi
Rabia55_ Esraaer aaa adaçayı da iyi geliyor öyle mi bugün domtorumda adacayi icebilirsin artik dedi demek ki ortak görüş var ben tavsiye amaçlı söylüyor sandik ama doguma yardımcı oluyor demek😌
Esraaer Rabia55_ inşallah oluyodur ama ben bu seferde erken doğurmaktan korktuğum için yiyemiorum 🙈sanki tüketirsem bebeğim 37 de doğarsa diye düşünüyorum 😂😂blraz saçma ama ne bileyim napçam bilemedim
RHMYT Esmaa40 36+5. Yorgunum ya yorgun 🙄 sabahları biraz daha iyi oluyorum ama gün içinde ağırlık çöküyor. Akşam olunca kasılma sancı artıyor. Çatı kemiklerim ağrıyor. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum. Gündüz uykum geliyor. Onda da kızım uyutmuyor anne oyun oynayalım anne etkinlik yapalım diye.
Esmaa40 RHMYT ahh az kaldı ama bedenen bende az kaldım gibi hissediyorum sanırım sizde oylesiniz şuan, bende oğlumun ödevi, diğer oğlumun oyun istekleri derken tukeniyorum
RHMYT Esmaa40 kesinlikle ya. Kızım da hep birlikte oynamaya alışık. Yani tek başına oynasa bile yanında oturmam şart. Ki tek başına oynaması çok nadir oluyor. Tv telefon izlemesin diye hep oyun oynadık şimdiye kadar onunla sürekli bir seyler istiyor. Yoruldum.