Gkce_56 Deletedmom5262 yani söylerken bir değişik oluyor ağzım nasıl.anlatayim.bilemiyorum ki dişlek gibi oluyorum sanki takıntı aslında 😀
Gkce_56 Rebekaras yani inanır mısınız 6 bin tane isim bakmisligim vardır tansiyonum düşüyor artık 😀 kizim da 1 aylık bu arada turkiyede piyasada yok gözüküyor şu an o da ayrı sinir bozucu 😀
Rebekaras Gkce_56 Gerçekten haklısınız o kadar zor ki isim bulmak. Bizde bi de aileler de çok karıştı daha doğrusu kendiniz karar vereceksiniz dediler ama her söylediğimiz isme bişey buldular of of of :) allah yardımcınız olsun :)
Rebekaras Gkce_56 ne kadar güzel Çok sevindim 🥰☺️ Asya’larımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏
Gkce_56 Rebekaras ya sizde mi asya ismini seçtiniz Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insAllah💕🙂
Fusullak Bende çok kararsızım ipek neva koymayı düşünüyoruz ama aklımda aişe, duha, yade ve aliya isimleri de var. Sizce hangisi güzel? İpeğin yanına olacak şekilde
Rebekaras Gkce_56 Evet aylarca süren kararsızlıktan sonra hemen Asya’ya karar verip her şeyini hazırlattım ki kimse değiştiremesin diye 😂 İsimleriyle yaşasınlar inşallah hepimizin çocukları 🙏
Gkce_56 Brokoli mevsim isminide duyuyorum artık çoğu kişiden farklı ve güzel isim 🙂 bende asya ismini koydum kizima şükür kurtuldum isim mevzusundan 😂