Rebekaras Gkce_56 Biz aylarca çok karar değiştirdik; Masal, Ala, Alya, Mina, Arya, Zeynep sonuç olarak Asya’da hemfikir olduk ve kimsenin değiştirmesine fırsat bırakmadan hemen süsleri her şeyi hazırlattım :) 36. Haftada karar verdik Asya’mızı bekliyoruz Allah’ın izniyle :) çok zormuş isim koymak gerçekten :) umarım bian önce içinize sinen bişey bulursunuz:)
Gkce_56 Rebekaras yani inanır mısınız 6 bin tane isim bakmisligim vardır tansiyonum düşüyor artık 😀 kizim da 1 aylık bu arada turkiyede piyasada yok gözüküyor şu an o da ayrı sinir bozucu 😀
Deletedmom5262 Gkce_56 ben oldum olası Elif ismini çok severim. Kızım olursa Elif Ecrin yada Elif Zümra düşünüyoruz, henüz cinsiyetimiz belli değil ama bugun Asel Zümra diye bir isim gördüm oda çok hoşuma gitti 🥰
Gkce_56 Deletedmom5262 hepsi çok güzel asel de güzel ama midem bulandı artık herkes de çok çok fazla var 😀
kamanoss58 Gkce_56 ben Alya koyacağım eşimin ismi Ali benimde Manolya birleşimi gibi düşündük 🥰 ondan önce de İnci ismi çok hoşuma gidiyordu.
Gkce_56 kamanoss58 bencede Alya koyun çocuğunuza anlatınca o da çok mutlu olur ve Alya ismi eskimeyen isim modern
Secil3583 Canicim61 ben sare ismini çok seviyorum fakat eski bir cin tarikatı diye kafamı karıştırdılar😄
Gkce_56 Deletedmom5262 yani söylerken bir değişik oluyor ağzım nasıl.anlatayim.bilemiyorum ki dişlek gibi oluyorum sanki takıntı aslında 😀
Feyzashnn Gkce_56 Benimde kızım olacak nasipse, Hanne Meryem ve Meryem Sare arasında seçim yapacağım. İkiside çok hoşuma gidiyor 🌸
fidano ilk kizim Nevra şimdi tekrar kızım olacak: Vera, Ayla, Sara, Zeynep, Dua, Hanna, Semina isimleri arasında gidip geliyorum… sizce hangisi?