HGulsah Kızlar ya beyazlarım sararmışlar omo kullanırdım hep lekelerde çıkmıyor artık🥴ben bunları nasıl beyazlatcam ariel nasıl ? Sütü çilekli yavrum sizi sürekli 😘 😂
PrensesFiona HGulsah bende omo kullanıyorum aynı sıkıntıyı yaşadım. Öncesinde biraz çamaşır suyuyla çitileyip attım bikaç atleti yıkama esnasında diğerlerine de geçti zaten kar beyaz çıktı ama hepsinin beyaz çamaşır olmasına dikkat et canım yoksa leke olur.
UmutsuzPolyanna HGulsah bende alo kullanıyordum beyazlara iyi oluyordu ama son zamanlarda o da sapıttı beyazlarım bildiğin sarı solmuş gibi çıkıyor 😔 yok mu şöyle iyi bi önerisi olan hakkaten
MerveNur- HGulsah valla benim kayınvalidem de diyodu omo aldık beyazları sapsarı yaptı diye gördüm cidden de sararmış bu ara ne var bu deterjan da acaba 😂ben deterjan dan pek anlamıyorum ama ariel iyi diyorlar
Nehir-Poyraz HGulsah vanisch cosla varya beyazlar için o çok iyi onu tavsiye edebilirim ben toz değil ama sıvı kullanıyorum tozu da iyi diyolar
HGulsah PrensesFiona domates koyuyordum birazcık ace ile mi çitileyim bide öyle deneyım sağol canımsu😘
HGulsah UmutsuzPolyanna valla yaa bakıp bakıp sinir oluyorum bir kaçını da attım hatta hele çocukların beyaz çorapları nasıl sararır 🥺 Ariele mi geçsek 😂
PrensesFiona HGulsah rica ederim 💕 evet canım domestosla çitile öyle at. sararan yerlere yapıyorum ben birde eşimin gömlek yakalarına özellikle. Birde 60 derecede yıka. Ben 40 a atıyordum çeker diye korktuğumdan ama 60 atmak lazım. Çekmedi de 60 dayıkayınca.
UmutsuzPolyanna HGulsah ne biliyim ay bende kapanmalar olacak diye salona bi köşeye baya deterjan yığmıştım 😅
HGulsah MerveNur- evet evet yıllardır omo kullanırım renkli ayrı beyaz ayrı ama bir hoş olmuş bozmuşlar
gizemkrgzl Bende alo kullanıyorum ama degistiricem benim beyazlar da soldu resmen sarı sarı valla uyguna alsak daha iyi çıkarır 🙄🤣