minikkoalaam dogumdan sonra hangi hasta bezi/emici kulodu kullandiniz? depend bana pahali geliyo canped ve sleepynin de hasta bezleri var fiyati daha uygun ama burda dependden baska marka gormedigim icin tereddutte kaldim. help 🥲🥲
Olmuyor-12 minikkoalaam ben almıstım oglumdayken ama bebegın bezinş taktılr kenarlarını alıp bence almaya gerek yok bez olur
Deletedmom623737 minikkoalaam Bende merak ediyorum biri inşallah daha uygun bir şey önerir 😅 yoksa yarınn şoka gelecek Depend onu alcam 🥺😅
SeydaPrc minikkoalaam ben depend almıştım doğum çantama koymuştum. Hastane doğum sırasında eşime canped aldırmış gerçekten canped daha rahattı dikişlerime yapışmadı hiç sıkmadı. Depend sıktı kullanamadım hepsini.
Dilara95 minikkoalaam eger özelde yapacaksan dpgumunu zatsn onlar takıyo canım oradan bense depend aldım hıc kullanamadım valla bosuna para alma derım
minikkoalaam Deletedmom623737 ben bugun şokta baktim 77 tl. happyde 70. canped de 50ydi ama kucuk beden vardi olmaz diye almadim ☹️
minikkoalaam Dilara95 dogumu basaksehir cam ve sakurada dusunuyorum. devlet hastanesi yani verirler mi bilmiyorum ☹️
Deletedmom_33 minikkoalaam Benim hastane hasta bezi veriyormuş o yüzden ben Orkid ekstra gece 4 numara aldım
Deletedmom623737 Deletedmom_33 Her özel hastene veriyor galiba bende mi öyle yapsam acaba Depend yerine gece pedi mi alsam
10Asli-han10 Deletedmom623737 lohusa pedleri daha kullanışlı ben ilk doğumumda çok rahat etmiştim onunla
Deletedmom_33 Deletedmom623737 ben öyle aldım depend içinde 9 tane var 77 TL olmus. 18′li pedi 15 e aldım indirimle daha uyguna geldi sonuçta kullanıp atcaz ☺️
Anne_N minikkoalaam ben ilkinde depend kullandım. Çok da rahat ettim. Sezaryen olduğum halde rahatça giydim. Hiç can yakmadı. Şimdi de şoktan alacağım bu hafta. Daha uyguna bulamam sanırım
minikkoalaam Anne_N acaba beden olarak hangisini almam gerekir. 1 aydir tartilmadim en son 57 kiloydum. 60 olmusumdur 🤔
Dilara95 minikkoalaam hımm o zaman yanına hasta bezı al canım bide gece olan pedlerden al cunku depend cok gereksiz hala duruyo dolabımda regl donemimde bile kullanmıyorum begenmedım
minikkoalaam Deletedmom623737 vaayy buna cok sevindim 🤣🤣 bak bilmiyodum demek ki bunu ogrencekmisim bugun bi sey dürttü de baktim 😂😂
minikkoalaam Clk56 internet sitesinde tukenmis. ben de gidemiyorum cok uzak 😢 yoksa ben de ordan almayi dusunmustum
Aylinulu minikkoalaam ikinci el alabilirsiniz bicok kisi kullanmiyo nerdeyse.ben gardrpstan 10tanesini 25 tlye aldik kargo dahil.devir ekonomi devri 70 80 tl vermeyin 😊
Deletedmom623737 Aylinulu Sen iyi yakalamışsın suan yok olanlar fiyat hrmen hrmen aynı ve bedenim degil