tam1anneadayi Arkadaşlar 1 ay sonra aşılama yaptiracağim özel bir klinikte aşılama geçmişi olanlar varmı varsa bu süreç nasıl geçti çocuk sahibi olanlar varmı aranızda aşılama tekniğiyle.?
Mfyy tam1anneadayi bende testlerimi tamamlıyorum umarım ikimiz ve tüm isteyenler ilk denemede bebeğimize kavuşuruz
Betulmtn tam1anneadayi geçtiğimiz ay ilk aşılama yi yaptırdım tutmadi malesef. Bu ay 2. Yi yaptiracagim
tam1anneadayi tam1anneadayi inşallah benim ilk olacak polikistik overim var esimdede sperm sorunu var inşallah tutar 🤲
gizzzy35 tam1anneadayi İlk aşılama ile hamile kaldım. 24 haftalık oldum çok şükür. Bende de pco var eşimde sorun yok.
Denizhanim11 Var tabiki rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah zorlu oluyor yorucu oluyor ama sonu güzel
Cutemomy gizzzy35 Denizhanim11 aşılama sonrası nasıl belirtiler oldu arkadaşlar. Ve Progestan vb ilaçlar kullandınız mı?
Cutemomy Betulmtn ilk aşılamaniz da sahte belirti olmusmuydu neler yaşadınız merak ettim. Bende 2.asilamami yaptırdım. Hep belirtim oluyor ama sonuç olmuyor. İnş bu defa hepimiz güzel haberler aliriz
Esma-demirr tam1anneadayi 10 gun önce özelde aşılama yaptırdım klomen ve ovitrella catlatma ignesi kullandım doktor muayenesi ilaçlar 500 tl tuttu aşılamada 1500 tl toplam 2000 tl tuttu benimki
2022bebeki tam1anneadayi Bizim durumumuz da sizinki gibi. Asilamada 1. Haftamdayim doktorumun özel kliniğinde muayene oluyorum. İlaçlara rapor çıkardık muayene, uygulama parasi, gonal-f, çatlatma iğnesi ve progestan dahil 3.000 liraya maloldu
Neslibt72 tam1anneadayi bende bu ay yaptırdım henüz test yapmadım o yüzden tuttu mu bilmiyorum fakat fiyat olarak hastane 3000aldı . 150tlde çatlama iğne ücreti bu kadardı
Betulmtn tam1anneadayi aşılama ücreti 2500 + femara kullandım 160 civarıydı. Çatlatma iğnesi de 160 liraydı. Birde takviye ilaç verdi Dr um 390 lira da oydu
Mfyy tam1anneadayi ben devlette yaptırıyorum şuan ücret için konuşulmadı ama aşılama yapmayı biraz daha bekletiyorum şuan
gizzzy35 Cutemomy Valla bende adet belirtileri oldu. Başka birşey yaşamadım açıkçası. Progestan kullanmadım. Daha sonra kanamam olmuştu o zaman verdi 6 haftalık hamileyken.
Cutemomy gizzzy35 kaçıncı aşılamaniz başarılı olmuştu? Ve nelere dikkat etmiştiniz paylaşabilir misiniz 🌸💗
gizzzy35 Cutemomy ilk aşılama ile hamile kaldım. Açıkçası birşeye özellikle dikkat etmedim 🙈 2 gün yattım o kadar.
tam1anneadayi 2022bebeki benim eşimdede problem olduğu için bide biz rapor çıkartmadık ikimizin ılaclari 3 binlira tuttu bakalım aşılamaya ne kadar alacak bide hsg var maddi ve manevi olarak bayaa yıpratıyor maalesef :( inşallah iyi sonuç alirizda çabalarımız boşa gitmez
2022bebeki tam1anneadayi Siz de mi özelde muayene oluyorsunuz?Aşılama uygulamasi bizim 1.500 du hsgyi de devlette çektirdim tüpler açıksa hiç anlamıyorsunuz bile kisa bir işlem inanin anesteziye gerek yok. Doktorumuz çıkartti bizim haberimiz bile yoktu ayni zamanda üniversite hocasi sanirim ondan kolay oldu. İğneler hele aşırı pahali rabbim yardımcımız olsun