Merhaba kızlar
bebeğim 26 günlük ilk zamanlar sarılık geçirdi ve bi gün hastanede kaldı doktorumuz 15. Gün gittiğimizde sarılın testini tekrarlamadı ve geçmiş dedi yemesi falan çok güzel bebeğimin ama dünden beri iştahsız ve dün çok uyudu psikolojikmen mi bilmiyorum yüzü sarı geliyor eşim her ne kadar yok desede sarılık riski ne zaman biter

-hilal 20den snra azalıyor normalde 15 güne kadar bızımde vardı 10 çıkıyodu snra düştü ama bızımkı bellı olmuyordu uyku yapmıyodu hatta benm bebeğim uyumuyodu yani🤣 bebeğinin vucuduna dokununca iz kalıyormu ona bak bana öle söledi doktor ama geçmiştir bol bol emzir beyaz ışıkda yatır mutlaka tepesındeki lampa beyaz olsun ve hiç kapatma

-hilal Derecesi nekdardı en sonki 15 günden snra 5 olmasını beklıyoruz dediler bize çpk şükür düşmüştü bizim vucudna bakıcaksn emzir sürekli uyursada ıslak mendıle poposuna sür uyansın

Hilal-95 15. Gün doktorumuz kan Almaya gerek yok kilo artışı güzel ve sarılık gözükmüyor vücudunda dedi ve aldırmadı o yüzden bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

-hilal geçmiş olsun bizim sarılığımız 2 ay sürdü nerdeyse ama 2 ay boyunca ilk başlardaki gibi değildi tabiki yavaş yavaş azalarak gitti

-hilal makıneyle bakıyor ya bizede aynısnı söyledi bida almadılar düşmüş dedi korkma bol emzirmeye devam et ben hep beyaz ışık yaktım dr söledi biraz ben zor uyuyodum ışıkta ama 40 gün felan öle uyutuk