MerveMuhammet93 Dün idrar testi yaptım cift çizgi çıktı akşam da kan verdim Beta hcg 18 çıktı. Adet gunum 20 ocak. 3 gün kala 18 çıkması normal mi acaba kimyasal gebelik olabilir mi sizce :(
Tatlisannedilekk MerveMuhammet93 5üstü hamile sayılıyor hamilesiniz gözünüz aydın, kimyasal olması için beta hcg değerinizin 2günde 2katına artmaması gerekir.. 2gün sonra tekrar kan verin beta hcg 2katına çıkmışsa sağlıklı hamileliktir
Zzzzzz6565 MerveMuhammet93 değildir inşaallah geç döllenmeden dolayı olabilir içini ferah tut iki günde bir tekrarla iki katına çıkarsa normaldir inşaallah
MerveMuhammet93 Tatlisannedilekk Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Yarın tekrar kan vericem inşaallah. Doktorların yorumlarına baktığımda 25 den aşağısı için sağlıklı gebelik olmama ihtimali yüksek yazıyordu da acaba aynı durumda düşük çıkıp yükselen var mi acaba
ozmus MerveMuhammet93 ricaa ederim 😊😊 5 ten büyük çıktıktan sonra önemli olan 2 kat artış sağlaması kaç çıktığı değil 😊 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏😊
Ysgl26 3 gün kala 18 değer normal. 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım tekrar kan verin. Ben 6-7 gün gecikmeyle 418 le öğrendim mesela. Kan değeri ile geç döllenme anlaşılmaz. Ultrasonda anlaşılır sadece
Zumranin-annesi123 MerveMuhammet93 benimki 1.20 ydi normal teste negatif kandada öyle ve adetime 3 gün vardı ve şuan 4 aylık hamileyim korkmayin
MerveMuhammet93 Zumranin-annesi123 çok teşekkür ederim. İlk oğlumda 3 gün kala yapmıştım yine 50 çıkmıştı beta hcg ve doktor erken döllenme demisti bu defa düşük çıkınca Bi korktum
Deletedmom_7 MerveMuhammet93 Şu anda gayet normal kimyasal gebelik diyebilmemiz için betanın artmaması ya da yeterince artmaması gerekiyor daha adetinize bile varmış şimdilik gayet iyi Umarım sağlıkla ilerler🙏
Birgul MerveMuhammet93 normal bence benim 4 gün kala 12 çıkmıştı, önemli olan artıştır takip edin. Hayırlı olsun 🌸
Gamzeucan MerveMuhammet93 merhaba bendw adete 4 gün kala verşdm 11 cıktı aşılamanın 16 günü oluyor insallh yükselir