ipekkizim2601 Mirzaninannesiii ayy hadi allah yardımcın olsun sağ salim kucağınıza alirsiniz inşallah
biroglanannesii Mirzaninannesiii Allah yardımcın olsun canım . Kolayca doğurursun sağlıkla gelsin inşallah minik🙏
Gzmnrayd Mirzaninannesiii Allah yar ve yardimcin olsun bebek de sende saglikli bir sekilde hastaneden cikin insallah❤
Nuray35 Mirzaninannesiii Bu msji gördüğüm an ezan okuyordu .Rabbim yardımcın olsun 🤲 Haftaya bende dogururum inşallah .Sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Teusa Nuray35 ben de şuan gördüm ve akşam ezanı okunuyor. konu sahibi doğum yaptiysa Allah analı babalı büyütsun insallahhh. Bu gece de ben yatış yapacağım, hakkımızda , hakkınızda en iyisi olsun inşallah ❤️
Oyku3005 Mirzaninannesiii Allah yardımcın olsun inşallah kolay atlatırsın sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah ❤️
busrakaripek Mirzaninannesiii hayırlı, güzel doğumlar diliyorum. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın. Darısı Cumartesi günü benim başıma inşallah
Prenseslerin_Annesi01 Mirzaninannesiii Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşaAllahh ❤️
Mirzaninannesiii Mirzaninannesiii allah hepinizden razı olsun ben yavruma kavuştum sizlere çok çok dua ettim 😍😊
Nuray35 Teusa Rabbim kolay bir doğum nasip etsin hepimize inşallah 🤲 Sizinde güzel haberlerinizi alırız burdan artık😊
Prenseslerin_Annesi01 Nuray35 amin Rabbim hepimizi bı ses bı solukta kurtarıp yavrularımıza kavuştursun inşaAllah 🤲🤲🤲🤲🤲
37mrwe55 Mirzaninannesiii Rabbim sağlıcakla,hayırlısıyla,en kolay şekilde kavuştursun inşallah 🤲 Allah kolaylaştırsın tüm işlemleri 🤲🥰
busraozgun Teusa Sabah benimde yatışım olacak 8:30 da suni sancı ile deneceğiz doğumu. Sizde benimle aynı durumdasınız sanırım gelişmelerle alakalı bilgi verir misiniz 🙏 Hızlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz umarım ❤️