Rabia_678 Cgdmustn Negüzel Gercekten Bende çok isterdim öyle olmayı Çünkü zehir Gibi geciyor Hiç Kendime bile bakamıyorum böyle özenip giyinip fotograf bile çekinemedim senin Adına cidden sevindim ❤️🥰
Cgdmustn Rabia_678 inşallah geçecektir bende hiç resim çekinmedim gurbette yalnızım tayin bekliyorum :(
Rabia_678 B-Y94 evet Kuzum Bugün Doktorumla Konuştum Oda aynısını söyledi Allah Yardımcımız Olsun Bana Ben Gibi Olanlara ❤️🥰
Rabia_678 Cgdmustn inşallah en kısa sürede kalbinden Gecenler gercek olur valla gurbetteki hamişlere allah yardımcısı olsun daha zor Tek başına olmak kıyamam kuzumm 😐🤎
Rabia_678 Senays kullanıyorum kuzum ondanda tiksinti geldi Bana Doktor 3 güne bir indirdi Onu atınca Daha fena oluyorum 😬
Rabia_678 Ayaz2016alya2022 Ozaman Bünyeyle mi Alakalı yada Genetik mi Bilemedim Annem le Konuşuyoruz Oda diyo Bende Sen Gibiydim Doğuma Giderken yolda kustum düşün Diyor 😐
Rabia_678 mor_menekse1 Ahh Gecmiş olsunn Rabbim Bebişine Sağlıklı uzun Yıllar versin İnan okadar yoruldum ki hastanede yatmaktan iğnelerden Ama Herşeye Değer Bebişimin Sağlam oldugunu bilmek 🤎🤗
Senays Rabia_678 kesinlikle çok dokunuyor içtiğimde ne yersem cikuyo bırakınca daha rahatım kabizlikta yapıyor içmicem valla🤦♀️🤦♀️
RumeysaAkd Rabia_678 35 haftalığım hala daha devam ediyor umudumu kestim artık doğum yapınca biter anca