Oyku3005 Rabia_678 Benim o 22+3 üz hala öyle sabahları mide bulantısı ile uyanıyorum 1 kere oluyor ama bende oda sabah ilacımı içince bişi kalmıyor 😊
Rabia_678 Oyku3005 ilk 5 aylık ken Haplar işe Yarıyordu Az da Olsa 3 güne 1 falan kusuyordum Ama Bilmiyorum Bebiş Büyüdükçe mi Haplar Bile işe yaramamaya başladı 😐
fatima1 Cinsiyet etkiliyor diyorlar kız olunca bulantı cok olurmuş ama batıl inanç tabi erkek cocuğu olan da yaşıyor bu problemi Benim cinsiyeti daha belli değil ama cok bulantı yaşıyorum bazen yediğim gibi cıkarıyorum zehir oldu yemekler cidden
Rabia_678 fatima1 Cidden Bu Görünüşe Bazen Katılıyorum Ablamın 2 kızı Var 2 sindede Hep Kustu Yengemin Oğlu var onda hiç kusmadı hep uyudu. 2 kızı oldu sonra onlardada kustu hep 😏 Ama bilmiyorum Tabi tesadüf mü yoksa olabilir mi
Ayaz2016alya2022 gulnurkrms Vallah Kiz erkek alakasi Yok benim ilkim. Erkekti dogum sirasinda bile 🤮 kustum o derece suan ikincime yani kizima hamileyim 39+2 devam ediyor 🤮🤮
Cgdmustn Bende erkek bebeğe hamileyim 3 ayda kesildi bulantım 3 ay sonra hiç kusma bulantı yok hamile olduğumu unutuyorum bazen göbeğimi görmesem😂
Saelif Cgdmustn bende oleyim 4 ayda kesildi mide bulantim bas donmem bende bazen unutuyom hamile oldugumu 🥰
Rabia_678 Cgdmustn Negüzel Gercekten Bende çok isterdim öyle olmayı Çünkü zehir Gibi geciyor Hiç Kendime bile bakamıyorum böyle özenip giyinip fotograf bile çekinemedim senin Adına cidden sevindim ❤️🥰
Rabia_678 B-Y94 evet Kuzum Bugün Doktorumla Konuştum Oda aynısını söyledi Allah Yardımcımız Olsun Bana Ben Gibi Olanlara ❤️🥰
Ayaz2016alya2022 Rabia_678 39+2 Durmak Yok dogum sirasina kadar kusmaya devam 👍🤮ilkimde doguma kadar kustum Bundada devam
gulnurkrms Ayaz2016alya2022 tabi alakası yoktur geçmişten gelen bı rivayet kız hamileliği ağır geçer derler hep ama bencede yoktur
Rabia_678 Ayaz2016alya2022 Ozaman Bünyeyle mi Alakalı yada Genetik mi Bilemedim Annem le Konuşuyoruz Oda diyo Bende Sen Gibiydim Doğuma Giderken yolda kustum düşün Diyor 😐
mor_menekse1 Rabia_678 doğumda ameliyat masasında bile kusmuş bir taze anne bırakıyorum buraya saçlarım kusmuk içinde kalkmişti doktor başını yan çevir kus birsy olmaz demişti 🥰 dayanmalısın olur öyle şeyler
Rabia_678 mor_menekse1 Ahh Gecmiş olsunn Rabbim Bebişine Sağlıklı uzun Yıllar versin İnan okadar yoruldum ki hastanede yatmaktan iğnelerden Ama Herşeye Değer Bebişimin Sağlam oldugunu bilmek 🤎🤗
1Kubra_ Rabia_678 ilk oğlumda doguma gittim sedyeden yine kustum ama bunda 4 aydı sadece bu defada herseyden herkesten tiksindjm