gamzeli27 Askiletotomsu Hayır canım folik asit çok önemli Hafta dolana kadar şart Hatta planlı gebelikse gebelikten 2 ay önce de kullanılmalı kesinlikle
Bendiyebiri Askiletotomsu bende 14 falandı kestiğimde normalde 3 ay diyorlar ama benimde elimde kalmıştı doktorum bitene kadar kullan dedi bi sakıncası yok. Şuan aldığım takviyede de vardı galiba folik asit. Daha çok erken senin için bence devam et en az 3 ayını bitir sonra bırak. Çünkü bebeğin gelişimi için çok önemli hatta hamile kalmadan başlıyorlar bu vitamine.
Askiletotomsu Bendiyebiri hamile kalmadan evvel kullanıyordum saç bakımı için ☺️ 9.haftamin sonunda 9+6 da galiba hesaplandığıma göre, bı kontrole çağrıldım bakalım devam edilecek mi folike
Bendiyebiri Askiletotomsu canım 5 - 6 ay çok geç olabilir benim düşüncem evet haklısın muayene ücretleri aldı başını gidiyor. Ama bebeğin için gitmelisin en azından ilk zamanlar devlete git orada ilaçlarını versinler daha sonda kan ilacına başlaman lazım. Yada sağlık ocağına git en azından ordan da takip yapıyorlar ya tahlillerine bakarlar. Mesela benim troitim yüksekti ilaç kullanmam gerekiyordu onun için de hemen başlanmalı. Tabi sen bilirsin ama o kadar emekle karnımızda taşıyoruz son aylarda özellikle çok zor geçiyor onların sağlıklı doğması da herşeyden önemli ne para ne başka bişey.
Askiletotomsu Bendiyebiri ben tiroitti kandı hepsine ablam hemşire olduğu için 3 ayda bir baktiriyorum 17 yaşımdan beri canım sorun yok
Askiletotomsu Bendiyebiri devlette ilgileniyor Özele gdince ayrı bişey mi yapıyor diye düşünüyorum ben Bence yani ☺️ 6 ay muayene ücreti 400 TL den 2400 TL fazla bnce
Seross10 Nnurdan evet bana verdiğinde de var 13te folik asit bıraktırıldı sonra ek takviyelerle devam ettik