Askiletotomsu Doktorlar 8.haftadan sonra folik aside gerek olmadığı normal tüp efektinin oluştuğunu söylüyor videolarda Sizler ne zaman kestiniz ?
Askiletotomsu Deletedmom154 Imasleeper semakulekci elimde bir kutu daha var boşuna mı aldım diye düşünüyordum İyi bari bitene dek kullanırım ♥️
semakulekci Askiletotomsu Ama şöyle bir durumda var canım ben ekstra balık yağı vs kullanmıyorum berdiği folik asitin içinde dolu vitamin var zaten ilaç değildir yazıyor üzerinde belki bu sebeple kullan demiş olabilir bana sen yine de doktoruna danış istersen. Çünkü vücutta vitamin eksikliğinin zararı kadar fazla olmasınında zararı var senden kan alıyordur zaten değerlerin için.
Bendiyebiri Askiletotomsu bende 14 falandı kestiğimde normalde 3 ay diyorlar ama benimde elimde kalmıştı doktorum bitene kadar kullan dedi bi sakıncası yok. Şuan aldığım takviyede de vardı galiba folik asit. Daha çok erken senin için bence devam et en az 3 ayını bitir sonra bırak. Çünkü bebeğin gelişimi için çok önemli hatta hamile kalmadan başlıyorlar bu vitamine.
Askiletotomsu Deletedmom154 kullanıyordum canım Gebelik planlamiyorduk ama saç dökülmesi için kullanıyordum bikac aydir
Askiletotomsu Nnurdan bana da ilk gundeb multivitamin verdi Vinalac İçinde folik var bunu kullan dedi
Seross10 Nnurdan evet bana verdiğinde de var 13te folik asit bıraktırıldı sonra ek takviyelerle devam ettik
1408 Askiletotomsu evet ama herkesin bir olmaz doktor ne uygun görürse öyle mesela bana da bazı vitaminleri vermemişti Gerek duyarsa anca bazı şeyler hamileden hamileye değişiyor size de böyle uygun gördü demek 😌😌
Askiletotomsu 1408 kendi doktorum yok İlk zamanlar para kaptırmamak için özele gitmeyi düşünmüyorum 5-6 aylıkken baslayacagim Acil de kadın dogum servisi vermişti Devlette poliklinikte bir kez muayene oldum
Bendiyebiri Askiletotomsu canım 5 - 6 ay çok geç olabilir benim düşüncem evet haklısın muayene ücretleri aldı başını gidiyor. Ama bebeğin için gitmelisin en azından ilk zamanlar devlete git orada ilaçlarını versinler daha sonda kan ilacına başlaman lazım. Yada sağlık ocağına git en azından ordan da takip yapıyorlar ya tahlillerine bakarlar. Mesela benim troitim yüksekti ilaç kullanmam gerekiyordu onun için de hemen başlanmalı. Tabi sen bilirsin ama o kadar emekle karnımızda taşıyoruz son aylarda özellikle çok zor geçiyor onların sağlıklı doğması da herşeyden önemli ne para ne başka bişey.