sbdsena Evet hanımlar çatladık mı önlemlerimizi aldık mı yoksa ? çatlamamak için neler kullanıyoruz peki memnun muyuz ? Ben henüz 10+3 deyim hafif hafif büyüyoruz göğüsler olsun göbek olsun. Çatlamak istemiyorum ve ne kullanmalıyım bilmiyorum 🤷🏼♀️
HavvaAtasoy sbdsena hamile olduğumu ögrendikten bir kaç hafta sonra lierac kullandım iki kutu, sonra 1 kutu mustela, en son bio oil doğum yaptım bir tane bile çatlağım yok her gece düzenli sürdüm
Asyaveannesi36 sbdsena ben 20.haftamdan itibaren bio oil kullandım bol su içtim ve yürüyüş yaptım hiç çatlamadım ne doğum öncesi ne sonrası tek başına krem yeterli değil bence
sbdsena SayeMom ay maşallah çok iyiymiş darısı başıma 🙏🏼 Hepsini aynı anda mı kullanıyorsun acaba yoksa canın hangisini istiyorsa onu mu ?
SayeMom sbdsena sıra sıra sürüyorum bio oil sürüyorum bol bol pıt pıt pıt karnıma damlatıyorum yayıyorum bi güzel sonra hindistan cevizi parmakliyorum 3-4 kez onuda yediriyorum misss en son zeytinyağlı losyonu sürüyorum tamaaaam sonra kilodumu giyiyorum🤣🤣🤣
sbdsena SayeMom hahahaha ooohh mis ☺️ bende şimdiden başlasam iyi olur herhalde. Sen ne zaman başladın ? Birde senin iç karnın genişmiymiş ?
SayeMom sbdsena ay hiç bilmiyorum ki ben 45 le hamile kaldım 55 im şuanda karnım 30dan itibaren adam akıllı çıktı 20den 30a kadar küçük top yutmuş gibiydim yani bilemedim😄 15-16.haftamda başladım bio oile şimdi cok az kaldı dibinde baya yetiyor orjinalini al gratisten mutlaka
ipekveatlas bio oil kullandım karnım çatlamadı daha ama basenlerim bacak aram göğüs altım popom her yerim çatlakla doldu. halbuki sadece 6 kilo aldım ve 25 haftalığım..
sbdsena ipekveatlas sadece karnınıza mı kullandınız yoksa diğer yerlerinize de kullandınız ama yine de çatladı mı ?
HavvaAtasoy sbdsena evet canım mustela lierac bunlar en iyisi son ay çok pahalı onlar diye bio oil aldım Hindistan cevizi yağı kıllanma yapıyor bu arada kullanma derim ben Hindistan cevizi yağını saçlarıma bakım olarak sürüyorum saç çıkarıyor badem yağıda aynı şekilde
ipekveatlas sbdsena kullandım oralarıma da yine de çatladı. ben bünyeyle alakası olduğunu düşünüyorum ne kadar sürsekte çatlayası varsa çatlıyor😂
ozmus sbdsena bizim buradaki aktar karışım yapıyordu hindistan cevizi yağı badem yağı kakao yağı vs onu sürdüm.o bitti kantaron kullanıyorum şimdi duştan sonra. Günaydın içerisindede aklıma gelince bebek yağı sürüyorum. Ama zeytinyağı da baya işe yarıyormuş ben elimin altında bunlar var diye zeytinyağı sürmedim
sbdsena HavvaAtasoy çatlamayalım diye de maymuna dönmeyelim 😂 o zaman ilk aylar bio oil son aylar lierac. Peki lierac ne kadar götürüyor bir şişesi ?
sbdsena Asyaveannesi36 doğru doktorumda bana hergün yürümemi söyledi ama bu soğuklarda nasıl yürüyeceğim 🤷🏼♀️ Birde pilatese gitmemi söyledi
HavvaAtasoy sbdsena 1.5 2 ay arası gidiyo canım sürmene bağlı ben yatmadan önce sürüyordum günde iki kere sürenlerde var