pelinnur Anne3434_ ben özele gidiyorum ama benim doktorumda aksi bi durum olmadığı sürece 39 beklicez dedi ama bakalım
Anne3434_ pelinnur aslında ne kadar çok durursa o kadar iyi bebekler için ama işte bize de yazık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
pelinnur Havvaa77 sizin ilk doğumunuz mu sezaryen yada normal tercihinizi söyleyebilirsiniz ama bazı drlar sezaryen ilk doğumda sıcak bakmıyor konuşun bence de
pelinnur Anne3434_ evet onlar için öyle bakalım vakti zamanı bellidir sağlıkla doğsunlar şu korona ortamında bi an önce kavuşmak istiyorum 🙏🏻🥰
Hanife_ pelinnur bnde Dr a çok zorlanıyorum demiştim geçen hafta iyi o zaman şimdi alalım demişti sen rahat etceksin diye bebeği mı alalım dedi adam sürekli beni rencide etmek için bişey buluyor 😀
pelinnur Hanife_ ama gerçekten son haftalar çok zor bir çocuğum daha var onunla ilgilenmeye çalışıyorum dinleneyorum inşallah sağlık olsunda hepsi geçer boşver anlamıyor yaşamayan 🤦🏼♀️
pelinnur Havvaa77 normali bilmiyorum Ama sezaryen ile çok rahat olmuştu ilk doğumum hiç bi zorluk yaşamadım ama 2.nasıl olur bilmiyorum