Tlin8321 Erkek olursa Çınar ve yanına ikinci bi isim kız olursa öylece kalıcaz aklımızda isim yok henüz 🤭
Baburhulya Bsteyldrm Buglemin yanına bir tane isim koyun tek olarak koyulmuyor ama yinede siz bilirsiniz
EzgiiiiM ipek0768 kız olaydı bizde arya ya da arya diyorduk ama oğlan gelince tıkandık😀 adıyla büyür inşallah 🙏
ElifAlknl16 KADER743 yaa öyle mi çok sevindim 🥰 valla efnan ismi çok hoşuma gidiyor kimi insan saçma buluyor ama bana göre çok güzel 🤭
Edadrmz EzgiiiiM amin canım hepimiz inşallah 🙏 Ama ben erkekte uraz ve doruk isminide çok beğeniyorum . Kız olsa direk adı ada olucaktıda erkeğe isim koymak daha zor sanki😊
EzgiiiiM ipekveatlas Aren istiyoruz ama amcamız Eren muhtemelen herkes Eren dicek diye koymicaz sanırım 😀😀😀
ipekveatlas EzgiiiiM yok kızz o kadar da zor değil bence güzel canınız istiyosa koyun çocuk sizin kimin nasıl çağırdığının bi önemi yok bence
ZeynepAysima EzgiiiiM Rüyamda Taha ismini gördüm. Eşim de Aytuğ ismini istiyor. Aytuğ Taha olacak inşallah oğluşumuzun ismi.
EzgiiiiM ipekveatlas sonradan bana sitem etmesin birinin ismini yanlış söylemeyi sevmiyorum bide bana ezgi değilde Gizem diyorlar bazen sinir oluyorum 😀😀😀 oğlum yaşamasın istiyorum
EzgiiiiM Edadrmz kesinlikle katılıyorum çok bı seçenek yok ve şuan herkeste aynı isimler anlamda çok önemli kaldık öyle 😀😀
EzgiiiiM Sonkedi Aren diye düşündük ama amcamız Eren muhtemelen herkes Eren dicek o yüzden emin olamadık😀 siz iki tane bulmuşsunuz bile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😊