EzgiiiiM 26+6 haftalık hamileyim erkek bebişim olacak bı isim var ama kimse söyleyemez şaşırırlar diye kıyamıyoruz oğluşum hâlâ isimsiz ve içimize sinen yok napcaz bilmiyoz.. sizde durumlar nedir bakalım 😊
Ozgeonataydin EzgiiiiM sağ sağlim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 biz Ertuğrul koymayı düşünüyoruz nasip olursa 😊 30+6 dayız 😊
EzgiiiiM Ozgeonataydin aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı🙏😊 çok güzel bulabilmeniz sevindim adıyla büyüsün inşallah darısı bizim bulmanıza 😀😀
Lalesrc Ozgeonataydin Miraç Arslan yada Miraç Han diye düşünduk ama ablam herşeye muhalefet olduğu için hiç bir şeyi begenmiyo bir şey diyorum ayyyy hayirrrrr diyo ama eşim Miraç istiyo yanına birşey bulalım diyorum her kafadan bir ses cikiyo çok sıkıldım artık bu durumdan
EzgiiiiM ipekveatlas Aren istiyoruz ama amcamız Eren muhtemelen herkes Eren dicek diye koymicaz sanırım 😀😀😀
Sezerveikizler ipekveatlas benim de ikiz erkek biri atlas ama digerini bulamadim:(( kiz olsaydi asya koycaktim
EzgiiiiM Berfin23 inşallah canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 doğmadan bizde buluruz umarım 😀
EzgiiiiM ipek0768 kız olaydı bizde arya ya da arya diyorduk ama oğlan gelince tıkandık😀 adıyla büyür inşallah 🙏
Sonkedi EzgiiiiM isim ne seçtiniz bende merak ettim, erkek olursa ben Rumi veya Sufi ismini koymak istiyorum hayırlısı bakalım 🌸
EzgiiiiM Sonkedi Aren diye düşündük ama amcamız Eren muhtemelen herkes Eren dicek o yüzden emin olamadık😀 siz iki tane bulmuşsunuz bile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😊
SeydaPrc Sonkedi güzel isimler ama ileriyi çocuğunuzun yaşayacağı dönemdeki ortamı falan da düşünün sıkıntı çekebilir bu isimler yüzünden. Mesela eşim Süfyan ismi yüzünden çok sıkıntı çekmiş sosyal hayatından çevresinden öğretmenlerinden. 18 yaşında ismini değiştirmiş.
meir22 Bir oğlum var şimdi kızıma hamileyim isim henüz kesin olarak koymadık. Oğlum Yağmur olsun kardeşim diyor :) yağmur isminin yanına yakışan isimler var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar 🤗
EzgiiiiM ElifAlknl16 Miraç ismini çok beğeniyorum bizden önce davrananlar oldu maalesef siz ikisinide düşünmüşsünüz ama çok güzel 😊