Ece003 Beyzan738 malesef benimde öyleydi sarılıklar çıktı zamanla su lekesi için denedim onu ama işe yaramadı
Ece003 Guzelyuvam benim cam değil mikamsı bir yapısı var keşke cam olsaydı daha kolay geliyor daha önceki evimde camdı daha kolay temizleniyordu
Ece003 Rmys09 bende denedik maske ile ama çıkmadı lastiklerdeki sarılıkları çıktı su lekeleri duruyor hala
Poyrazin_annesi Ece003 bende herseyı denedık tek çare bimdekı kireç sökücü oldu. Kokusu cok kötü ve el yakıyor. Sıkıyorum 10 dakka bekleyıp telliyorum mis gbı oluyor
Zynpce Ece003 bulaşık makinası parlatıcısını sık sür 10 dk bekle ondan sonra süngerle ovarak durula mis oluyor mis hafta 2 3 dene zaten kendine gelir kabin
Elfvli Ece003 roseman in sarı renkli dusakabin temizleyicisi var. Tek geçerim. Bir deneyin farkı goreceksiniz.
Fkt Elfvli katılıyorum domolun duşa kabin temizleyicisi benimki cam ben sıkıyorum biraz bekletip hafif ovalayıp duruluyorum mükemmel oluyor
Ece003 Susambebis ben normal balkonda siyah camları silerken yumuşatıcı ve sirke koyuyorum parlıyor ve çabuk tozlanmıyor duşakabinde bir işe yaramadı maalesef
omuryrdkl Ece003 a101 por çöz baya etkili onunla deneyebilirsiniz sonrasında ben her duşta kurulamakla uğraşmak yerine şu araba camları için kullanılan çekçeklerden kullanıyorum.. Bezle kurulamaktan daha kolay ve daha parlak oluyor bence..
Ece003 omuryrdkl por çöz denedim ama olmadı zaten kokusu beni mahvetti hemen durulamak zorunda kaldım
MDeniz42 Bana dua edeceksin otellerde kullanılan bir ürün var yarın sabah ismini yazayım. Lekeden kireçten eser kalmıyor pas kireç porçöz felan hikaye ysnında