Ece003 Sirke karbonat denedim cif denedim aklınıza gelip gelebilecek ne duyduysam denedim ama her gün 2 kez duş alınıyor banyoda bu yüzden sürekli kurulayamıyorum hatta çoğunlukla ıslak kaldığı için su lekesi oldu ve çıkmıyor ne yapmam gerekiyor 🥲
Beyzan738 Ece003 canm bulask parlatıcı dök yıka parlıyor.. ben kirada oturuyorm önceki çıkanlar kabının içine etmiş resmen sararmış siyahlasmis ne iyi gelirki acaba
Ece003 zclkkubra denedim camları böyle siliyorum parlıyor ama bizim duşakabin malzemesi cam değil bir işe yaramadı
Ece003 Beyzan738 malesef benimde öyleydi sarılıklar çıktı zamanla su lekesi için denedim onu ama işe yaramadı
Guzelyuvam diversey marka clonet diye geçen banyo temizleyicisi var benimde duşakabinim sırf cam ve çok inatçı su lekeleri vardı inanılmaz güzel geçiriyo çok memnun kalırsınız 😊
Ece003 Guzelyuvam benim cam değil mikamsı bir yapısı var keşke cam olsaydı daha kolay geliyor daha önceki evimde camdı daha kolay temizleniyordu
595959 Diversey clonet extra banyo temizleyicisi var. Pembe bir ürün. Trendyolda falan sayılıyor. Muhakkak denemelisin. Çiflerle, porçözlerle çıkaramadığım su lekelerini çıkardı.
Ece003 Nilufar_1996 bende öyle eşim her işten gelince banyo yapıyor evlendiğimizde hep kuruluyordum ama hamilikten dolayı artık içimden gelmiyor zaten sabahına yine yıkanıyor
Susambebis Ece003 yumusatıcıyı bende tavsiye ederm hem harika bir koku bırakıyor hemde çok pratik bende babannemden duymustum denedim oldu🥰
Ece003 Susambebis ben normal balkonda siyah camları silerken yumuşatıcı ve sirke koyuyorum parlıyor ve çabuk tozlanmıyor duşakabinde bir işe yaramadı maalesef
Ece003 Rmys09 bende denedik maske ile ama çıkmadı lastiklerdeki sarılıkları çıktı su lekeleri duruyor hala
Edadrmz https://ty.gl/rpob73mil3 Tek çözümü bu 👍 Benim duşa kabinimde düz cam buhar bile olsa deli gibi kreç su lekesi oluyo . Ne kullandıysam fayda etmedi . Bi fenomende görmüştüm bunu denedim sonuç gerçekten harika tavsiye ederim .
-Eflatun- Edadrmz ya yorumları baya iyi bizim burda sular çok aşırı kireçli duşakabin de çok kötü durumda ne yaptıysam kirecler çıkmadı fayda eder mi acaba
Tanem1 Ece003 Sil temizle kurula , birdahaki kullanıma kadar bekle kurula iyice bildiğimiz patatesi 2ye bol ve bütün duşa kabini sil üzerini bezle kurula su tutmuyor kesin çözüm :)
Deletedmom62627 Ece003 çamaşır suyu? Yoğun olanından süngere sür kabini baştan sona yüzeyle bekle sonra ovalayarak su dök bence işe yarar