Yagmur34 Kızlar vajinamda acayıp bi baskı var bebeğim de cok hareketli canımı yakıyor oynarken karnımda cok sert carsamba günü randevum acaba yarına mı ceksem randevum 38+3 bu arada
hilal-zengin Yagmur34 benimde 38+2 karnımın altında çok baskı var elimi tutarak yürüyorum sanki düşcek gibi bi his kuzum
Senemisttt Yagmur34 38+4 benimde aynı derdim var maalesef her an doğuracakmışım gibi ara ara da sancı kramp giriyor ama bir türlü başlamadı doğum Çarşamba günü randevum bakalım hayırlısı diyelim
hilal-zengin Yagmur34 Yagmur34 çok hareketli bebeğim hareket ederken alt tarafımda sanki bişiler kurcalanıyor gibi kuzum
Cansu3634 Helpmee canım bende 31 haftalığım ve nerdeyse 1 haftadır benim aynı şekilde alttan basınç var senin kaçıncı haftada başladı bunlar
Yagmur34 hilal-zengin artık doğsa bu haftada bişey olmaz herhalde solunum sıkıntısı falan valla hayırlısıyla Bi kucagımıza alsak
Beboicinburdayim Cansu3634 sizin daha erkenmis yoruluyorsaniz ya da çok hareket ediyorsanız ondan olabilir ağrı. Ben çok hareket edince oluyor dinlenince geçiyor. Ağrı olduğunda dinlenmeyi denediniz mi
Zeelliiss Cansu3634 rahim ağzı kısalığınız var mı peki? Haftanız çok erken bnce doktora basvurun . Bnde 31+5 teyim şu an hastanede yatıyorum
Cansu3634 Beboicinburdayim şuan coronayım 5 . Günüm karantinam bitince baktıracağım inşaallah bir sıkıntı yoktur
Gecegunesi Senemisttt @hilal-zengin @Yagmur34 sanırım hepimiz aynıyız 38+6yım aynı belirtiler bende de var sancı da var sırt ağrısıda ama düzenli değil benimde randevum çarşamba günü
Yagmur34 Senemisttt demekki bu haftada olanlar hep aynıyız hayırlısıyla sag salim kucagımıza almayı nasip etsin Allahım 🤲
Sehhy Haftaya girdm son 1 haftadır benimde aşırı baskı var eğilemiyorum yürüyemiyorum yatamıyorum. Karnım cok sertleşiyor. Nst çekildim ama bisey cikmadı
Zuleyy 36+0 ım ben bebek önden gidiyo ama iki hafta kadar. Ölüyorum resmen agrıdan felcli gbiyim vajinama sanki iğne sokuyolar hareket ettikce arada birde gğn icinde adet ishal olcakmısım gibi karın agırısı giriyo dogurcammı ne😂😂
Gecegunesi Senemisttt 34. Haftada gitmiştim en son hiç nst ye de girmedim açıklığa da bakmadı sancım var demedikçe keyfine açıklığa bakan bir doktor değil. 38. Haftada gel dedi ama randevu bulamadım