gamzeli27 umran__ Sürekli Meryem süresi oku veya dinlen canım. Tuvalet haricinde asla yerinden kalkma lütfen Ayaklarını hafif yukarı yap uzan Rabbim sağ Salim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰
newmom54 gamzeli27 aaa gerçekten mii beni de haftaya çağırdı kese nokta kadardı ama doktor kesinin yerini ve kalınlığını çok beğendi ❤️
gamzeli27 newmom54 Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah Bebekte kesede inanılmaz derecede hızlı büyüyor Rabbimin ne güzel mucizesi Rabbim anne baba olmayı hak eden herkese nasip etsin inşallah İnşallah görürsün bebişini ❤️🥰
Merve-tezcan1 Meltemsalhogl bende 5+0 da gittim kese gözüktü canım kalp atışı da haftaya dedi doktor inşallah
gamzeli27 Meriiii vajinal canım Normal ultrason 6+4 de yapıldı o zamanda görüldü kese kalp atımı bebiş
Ibooya Ravzaemine123 benimde 24 Eylül uygulamaya göre ama ben 19 Eylül istiyorum 🙈 inşallah istediğim gibi olur sağlıcakla 🥀 şuan 4+5 haftalık daha kese ve kalp için gitmedim 6 haftalık olduğumda gitmek istiyorum bu arada tüp bebek 😍
Cemoss46 Ibooya benim de tüp bebek tam 5. Haftamıza girdik çok şükür bugün keseyi gördüm ama kalp atışını ve bebeği göremedim hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza..❤️
Limonzeytin 8+2yim eylül başı görünüyor takvime göre.. hepimizin sağlıklıca kucağımıza almak nasip olsn 😊🤲
Buzlubadem Elfhly Benim de tüp bebek tedavisiyle programda 8 Eylül görünüyor. 21 Aralıkta olmuştu transfer. Şuan 7+1 iz. O günler gelecek mi acaba hep yürek ağızda…