Ayco KaderAKAN bnde 34 haftalıkyım benimde ıslaklık oluyor nasıl ayırt edeczki termi akıntımı suyumuzmu Allah yardımcımız olsun sizde cok gecmiş olsun rabbim bebeginize şifa versin tez zamnsa kollarına almayı nadip etsin inşallh
KaderAKAN Ayco insallah aminnn cumleten canim Iste ben ayirt edemedigim icin suyum kalmamis nerdeyse ter sandim hep
aren6161 KaderAKAN raabbimm sana bagıslasın yavrunu ınsallah tez zamanda al koynunaa ne 27haftalk doguyor sıkıntısız cıkıyor kuvezden va allahn ıznıle cabucak toparlar yavrun rabbm gusel gunlerını gostersn gozunaydın olsn gecmsolsn ınsallah🙏🏻
Esen Arkadaşımız 32 haftalık doğum yaptı 24 gün küvezde kaldı cıktı şimdi iyi maşallah. Sizinkide bian önce sizinki de sizé gelir 🙇♀️
Beratalpinannesii Şu olayından bende korktum şimdi bu ara sürekli çamaşırım islaniyo terdir diyorum ama nasıl ayırt edicez ya doktora mi gitsem bebeğim de bu ara çok hareket etmiyo
Suhus000 Beratalpinannesii bence bi git doktoruna söyle cnm Bnde hareketleri azaldı die gittim sancı çıktı bende mesela bilmiyorum ne olacak bından sonra bayramdan sonra gitçem tekrar
KaderAKAN Beratalpinannesii aynen ayirt edemedim ben doktorum seninki damla damla gelmis dedi ben hep diyordum terledim yada idrarimi kacirdim galiba ama onlar hep benm suyummuş
Humus KaderAKAN ben izmirde yasiyorum cok sicak benm de oluyo. Doktora soyledim olur oyle seyler dedi 🤷🏻♀️ Suyumuz gelse bilemeicez demek agriyla gelmiyo ara ara oyle idrardan snra istemsiz geliyo 🤷🏻♀️
Humus KaderAKAN yaa nerden anlicaz insan tedirgin oluyor. Gercekten degisik. İlk hamilelik oldugundan birseyde anlamiyoruz 🤷🏻♀️
Matahari Sizin için dua ettim canım Allah yavruna şifa versin tez zamanda kavuştursun inşallah Şimdi nasıl bebeğin ne kadar kalacakmış küvezde
Cigdem91 Humus benimde tuvaletten sonra iç çamaşırım ıslanıyor hep kalan idrar die düşünüyorum ama su değildir inşallah 🙏
Humus Cigdem91 banada oylenokuyordu dr a soyledim onemsemediler. Bebek baski yaptigi icin dediller. Eger farkli bi durum olsaydi durumumla alakali belki suphelenirdi
Cigdem91 KaderAKAN idrardan hemen sonra mı oluyordu biraz zaman geçince mi ben yaptıktan hemen sonra ıslanıyor çamaşır 😥