SelmaGl Deletedmom10846 yok ikiside erkek 😂 bende çok umutlandım bu sefer farklı kız olacak diye ama buda erkek. Evet zor oldu birde çocuk olunca yatıp dinlenemiyorsunda. İlk çocukta kötü olsaydım en azından yatabilirdim
Babydream Gizem260 prilam bana hiçbir işe yaramamıştı canım zofer kullandım yine kusmaya devam ettim. Gittim serum taktırdım veee hala kustum sanırım bununla yaşamayı öğreniceksin inşallah en kısa zamanda geçer çünkü ben 18 haftalığım hala kusuyorum 🥲
Gizem260 Babydream hayır bide beslenmene dikkat et demeleri yok mu Sanki yemek yiyebiliyoruz doğru düzgün de
Babydream Gizem260 ayyy sormaaaa canım ya uyuz oluyordum yemen lazım kilo alman lazım diye bir baskı vardı üstümde sanki çocuk aç kalıyor. Bizde biliriz yani yemeği de işte anlamıyorlarr canım anlamıyorlar 😅
Naneliayran Gizem260 ya çok bi faydasını ben de görmedim onun, içsem de kusuyordum. Hormonlar, genetik çok etkiliyor bulantıyı. Ama geçecek merak etmeyin 🥰
Naneliayran Gizem260 geçer ben dokuz ay böyle geçecek ölücem sanıyordum üç ayı biter bitmez bıçak gibi kesildi.
Gulerdemr01 Gizem260 gece yatmadan 2 tane içiyorum iyi gelıyo bazende genede bulanıyor ya cidden anlamdım bende