Gizem260 Deletedmom10846 valla bende ya nasıl oluyo nasıl etkilenmiyorlar bugün sağlık ocağında ebe beslenmene dikkat et diyor aç geziyorum ne beslenmesi 😀
Gizem260 Derinsu2019 evet ya bende kullanmak istemiyorum napim artık kusa kusa atlatıcam inşallah 14 den sonra falan kesilir
Gizem260 Deletedmom2265 evet bende 8. Haftada gitmiştim anlattım şöyle kötüyüm böyle kötüyüm o zamanlar gece 2 tane alıyordum gündüzde iç dedi giderek bulantın artacaksam 14 den sonra azalmasını umuyorum dedi
Gizem260 ada58 evet öyleymiş doktorum da öyle dedi o zamanlar tavan yapıyormuş galiba 14 den sonra azalır dedi inşallah
Gizem260 ada58 evet aslında zaten aç olunca oluyo bulantı kusma açken yiyecek içecek görünce dayanamıyorum öğürmeye başlıyorum
ada58 Gizem260 aç kalma ara ara tuzlu şeyler ye gerçekten işe yarıyor yağlı baharatlı şeylerden uzak dur. meniere sendromu diye rahatsızlığım var gebelikte de tavan yapıyor bulantı hastalığı yıllardır zaten çekiyorum, ben başedebiliyorsam herkes başarır.
Fkug Gizem260 gecici merak etme bikaç haftaya kalmaz gecer canım bende aynı durumdaydım 11 de cok azaldı suan haftada bikackez nadir 16 a yaklaştık
Gizem260 Fkug herhalde ben şuan zirveleri yaşıyorum beta değerinde ondan ilaç bile kesmiyo ama napim az daha dişimi sıkayım inşallah 13-14 gibi azalır. Kendimi durduramıyorum durmadan yiyorum diyen insanlara özeniyorum ya bende inşallah öyle olurum en kısa zamanda
Gizem260 ada58 ben hiç muayene olmadım daha önce ama midem sorunluydu zaten önceden de ekstra tetikliyor galiba. Birde Hamile olmadan öncede iştahlı bi insan değildim zaten zorla yer içerdim şimdi iyice bulantı falan hiç yiyip içmek istemiyorum
SelmaGl Gizem260 merhaba açlıktanda bazen mide bulanıyor. Ben öyleydim aç hissetmiyordum ama midem bulanıyordu yemek yiyince geçiyordu. Bide naneli sakız bAna çok iyi geldi mide bulantım olunca hemen çiğniyorum bi tane boğazımdada olsa geri gidiyor 😂
SelmaGl Deletedmom10846 benim ilk gebeliğim öyleydi. Yani çocuk hareket edene kadar hamile olduğumu bile unutuyordum. Ama ikinci gebeliğimde öldüm kusmaktan. 7. Aydayım yeni iki gündür bıraktım ilacı
Gizem260 SelmaGl ay Allah korusun inşallah öyle 7. Aya kadar falan sürmez zaten şuan kilom düşük baya 🤦♀️
Deletedmom10846 SelmaGl cinsiyetleri farklı mı peki. Çok zor geçmiştir eminim ilk hamileliğim bnm de zor geçmişti
fatoss1007 Deletedmom10846 bende aynı şekilde ilk zamanlar içtiğim halde kusuyodum sonradan azaldı şimdi sadece kokulara öğk öğk oluyorum ama küsmüyorum 24. Haftadayım
Gizem260 Dün de uyandım kahvaltı etmeden bi tane daha prilam içtim bir bardak suyla biraz bekleyim derken hepsi çıktı geri suyun
Gulerdemr01 Gizem260 gece yatmadan 2 tane içiyorum iyi gelıyo bazende genede bulanıyor ya cidden anlamdım bende
SelmaGl Deletedmom10846 yok ikiside erkek 😂 bende çok umutlandım bu sefer farklı kız olacak diye ama buda erkek. Evet zor oldu birde çocuk olunca yatıp dinlenemiyorsunda. İlk çocukta kötü olsaydım en azından yatabilirdim