Gamzeates Zeynepkaman 12+1 haftalığım doymak değil de kan şekerim mi düşüyor anlamıyorum midem bulanıyor yani iki saate bir ağzıma bir iki lokma bişey atmalıyım yoksa midem aşırı bulanıyo halsizleşiyorum zaten iki kg almısım bile 😂😂😂
Onner Zeynepkaman yiyorum yiyorum nereye gidiyor anlamıyorum midemi hiç tok hissedemedim daha mideme gitmediği kesin😢😅🤦🏻♀️20 kilo aldım zaten
Leyla0904 Zeynepkaman merhaba o benim. Çenem yoruldu çiğnemekten yemekten şişkinlikten ama hiç yememiş gibi açım hep. 29. Haftadayım. Ben 14 kilo aldım şuana kadar ama galiba hızlıca alcam son haftalarda
Zeynepkaman Berrafiliz vallahi ben de birde acıkınca midem bulanıyor direk mecburen yiyorum tutamıyorum kendimi
Ftynur Gamzeates Bende senin gibiyim 2 saat aç bıraksam hemen midem bulanıyor bende yemek yerine meyve tüketiyorum birde bu aralar gece bulantılarım başladı bu, saatlerde başlıyor zar zor uykuya dalıyorum geçiyor
Berilko Onner sonunda benim gibi kilo alan birini buldum🙈ben de aynı şekilde deli gibi kilo alıyorum.millet 3-5 kilo almış😂haftan kaç peki ?
Berrafiliz Zeynepkaman benim de öyle öğürüyorum eşim diyor acıktın hadi ne sipariş edelim onun yüzünden kilo aldım 14+4 iki kilo aldık 🤣🤣
Gamzeates Zeynepkaman ben zaten 72 ile hamile kaldım kilolu yani bakalım doğumdan sonra veririz inşallah 😂 hep hormonlar dan ya
Zeynepkaman Gamzeates ben de 64 le kaldım YouTube’da egzersizler var her gün yapmaya niyetlenip sonradan üşeniyorum 😅
Mantosuzmadonna Ftynur Bulanirken meyve daha da bulandırıyor benim midemi işte anca ekmek yemem lazım
Serapcemre Zeynepkaman evt ;) ben kıloyu takmıyorm ılk bebeğimde 15kılo verdım 1ayda🙃 ama ben de sürekli işte ekmeğe yönelmiyorm her acıktıgımda başka şeyler yiyorm yoksa ödem cok olur o skntı