kuzumvebenn Sureyya1 herhangi bir ücret talep etmedi minder gibi bişey vardı eşim 25 TL bıraktı galiba
kuzumvebenn Sureyya1 Yakın bir yerde isen dene bence denemekten ne zarar gelir ki kuzum bayada kalabalıktı bugün her zaman öyle diyorlar da ilk defa gittiğim için bugün kalabalık geldi bana
kuzumvebenn Sureyya1 İnşallah canım haklısın bende merak ediyorum gidenler ne kadar süre SONRA sonuç aldı acaba
Merveikratanem kuzumvebenn ben oraya gittiğimde hica hamilesin sen ama adet gününde çocuğu bilmeden düşünüyorsun dedi muska yazdi kul verdi hamile olduğunu ogrenince geri gel dedi adanadan geldikten 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
0Annesi0 kuzumvebenn canım merhaba bende gittim bi 10 gün once bana sadece banyoda çıkar demişti ilişkiyi söylemedi. İlişkide çıkarmalımıyım şimdi bilemedim
kuzumvebenn 0Annesi0 İlişki sırasında ve duş dedi canım şöyle içerisinde zaten ayet yazıyor ilişki esnasında çıkarılması gerekir ki adam da öyle söyledi canım hayırlı haberler almak duasıyla…
Merveikratanem DefneninLiya tedavi görmüştum bir ay önce aşılama olmuştum tutmadı bir ay sonra buraya gittim tedavi gorup ustune adet oldum 1 ay sonra adanaya gittim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 4 haftalikti
merveuysal Merveikratanem merhabalar adana tılandaki cocugu olmayanlara cocuk nasip eden hocanin numarasini verirmisiniz Allah rizasi icin benim psikolojim cok bozuldu yemek yiyemiyorum acil numarasini verirmisiniz tesekkur ederim
motherlion01 merveuysal canım hocanın numarası yok bende gittim geçen yıl ama bekardım o zaman başka bişe için gitmiştim yani cami gibi bi yer aslında normal ev sen rastgele gidiyorsun hoca orda zaten sıkıntını anlatıyorsun