Merve4680 Aslaninannesi01 Bilmiyorum ama yakınız o zaman 🙂her zaman beklerim buyurun gelin kahvemi içmeye
Aslaninannesi01 Merve4680 marka market var onun olduğu binalar bebeğim daha küçük teyzesi havalar ısınınca bnde beklerim tanışmak isterim arkadaşım yok arkadaşlık ederiz
Aslaninannesi01 Ekinberil 9 ay boyunca ona gttim son haftalarda hastane degstrdim önceden iyiydi şimdi biraz şikayet var diye biliyorum dolgu falan yapınca değişti diyorlar ben ağustosta doğum yaptım yeni başlamıştı zaten o zaman
Merve4680 Aslaninannesi01 Maşallah canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah canım çok isterim çok mutlu olurum
Moniza Ezgii0 merhaba Erçin bey e arkadaşım gitmişti doğumuna gelmedi gece başka doktor yönlendirdi siz doğumumakesin gelirsiniz değil mi diye sorun bence
Ekinberil Ezgii0 ben çok memnunum başka sehirdeydim orda çok doktor değiştim buraya gelince çok araştırdım hastane olarakta en iyisi olduğunu düşünüyorum
Pakizeliya Aslaninannesi01 anladım çimdi park da doktorunuz kimdi ben nedense o hastaneye sıcak bakamıyorum
Sert1110 Aslaninannesi01 ilk bebeğimi 1500 e yapmıştım 2020 yılında buna da bakalım bu doktora çok güveniyorum ya ilgilenmesi fln çok iyi bırakmak istemiyorum
Aslaninannesi01 Pakizeliya Ferhat Çetine gittim hastane olarak yeni hayat daha iyi bence ama ultrason cihaz olarak çok fark var parkta ki süperdi
annenadorella Pakizeliya ben kadirlideyim elif sıdıka tezcana gidiyorum 115 di 135 olmuş ocak zamında, Doğum için sormadim ama bi tanıdığım geçen hafta normal doğum yaptı 1 gün bile hastanede kalmadı 2800 TL ödemisler
Pakizeliya Aslaninannesi01 Ferhat bey ayrıntılı ultrasona kendi odasında bakıyormuş doğru mu ben doğumlarında çok sıkıntı duydum ama muayenesi iyiymiş