Merve4680 Aslaninannesi01 😇🤭🤭ister istemez nazlanası geliyor insanın inşaallah hayırlı sağlıklı alırım kucağıma dua et inşallah
Pakizeliya Husneeeeee normal doğum 1500 sezeryan 2500 dediler askeri indirim var biz TSK personeliyiz
Aslaninannesi01 Merve4680 inşallah ben günlerce aglamstm devlette Esra hanım var ona bir kere gttim kalp atışını dinletmedi sadece kalp atışı var demişti zaten ben 6+1 de duymuştum Esra hanıma da 8+5 ye gtmstm dinletmedi
Merve4680 Aslaninannesi01 ayy canım Esra’yı kimse begenmiyor o doktoru inşaallah benimki de öyle yapmaz Sümeyye benim ki
Aslaninannesi01 Merve4680 esra ilk ve son olmuştu inşallah yapmaz ultrason ekranını gösteriyor mu sana
Aslaninannesi01 Merve4680 ne yapım evde sıkıntıdan patlıyorum dört gözle havaların ısınmasını bekliyorum oglusumda çok iyi teyzesi koruma altına aldım resmen hasta olmasın diye bir yere gidemiyoruz
Aslaninannesi01 Merve4680 sen biliyorsundr belki devlet hastanesi acilinin oradaki duraktan bizim buraya dolmuş hattı mi açıldı sürekli geçiyor görüyorum