Moniza Pakizeliya yolun yarısı hayırlı olsun bende 27 olucam yarın doğuma son 1 ay kala falan geleyim diyorum
Zynpxx Moniza 😅 eda bildiğin kasap .. zavallı cahilin biri anacım . Onun yüzünden hayatım bitiyordu.. ben uzak dur derim .. sadece lafta konuşuyor ve bilgisi yok . Milleti de öyle kandırıyor .. paracı
Moniza Zynpxx neden öyle dedin ki ben ilk hamileliğim boyunca onun takibindeydim ve tanıdığım daha bir çok kişi bence çok bilgili
Merve4680 Aslaninannesi01 teşekkür ederim ☺️ inşallah kapanmaz yaaa o kadar bekledim birgün kaldı sonuçta hayırlı sabahlar bu arada
Aslaninannesi01 Merve4680 hayrlı sabahlar şuan açık inşallah kapanmaz da insan uzak olunca dakikaları bile sayar
elifnur80 UrazKutay_Mom merhaba bende Osmaniyeliyim ama Urfa’da yaşıyorum sorun olmazsa hangi ilçedesiniz acaba ??
Merve4680 Aslaninannesi01 aynen öyle oluyor valla bu arada ben 7 haftalık gebeyim yaa yolculuk yapmam sakıncalı olur mu
Moniza Pakizeliya çevremde en az 10 kişi biliyorum Eda hanıma giden hiç memnun kalmayaini duymadım ben
Aslaninannesi01 Merve4680 çok şükür iyiyiz bizde bitsin soğuklar artık gerçekten sıkıldık evin içinde
Merve4680 Aslaninannesi01 Aynen öyle geçen sene kış görmedik dedik nazara geldi kadirli eşim diyor 40 yıl önce yağmış kar 😅
Aslaninannesi01 Merve4680 geçen yıl gerçekten çok güzeldi Kadirliyi bilmiyorum ama merkeze 2005 yılı diye hatırlıyorum yağmıştı
Merve01- Bende osmaniyede sedat beye gitmek istiyorum ama birde detaylı ultrasona girmem gerekiyor ilk randevu alırken ayriyeten onun içinde randevu mu almak gerekiyor
Merve01- Muane uctetleri nekadar park hastanesinde birde detaylı ultrason için nekadar ayrı ücret alınıyor bilgisi olan varmi