Fadime_durak femme_sans_defense henüz cinsiyetimizi öğrenmek nasip olmadı 18 haftalık olduk ve hala saklıyoruz 🤰😂
Suzan955 Sedapink Cinsiyet tahmini melek oyle bişey ama burda bir post vardi ve herkes yanildiğını yazmıştı
Kumdurder Bebegim21 bisey sorcam size anketi gördümde yilim erkek kizmi senesi diye bu siz aktifsiniz size sorayim ben kasim 28 2021hamile kaldim simdi ben 2021 senesinimi baz almam gerekir yani benim bebeğim 2021 mi 2022 mi senesi çocuğu anlamdım
Dilayy Sedapink bende ayni senin gibiyim bir oglum var hamileyim banada kesin oglun olucak diyor çevremdekiler inşallah kızlarımız olur bence birer oglumjz var diye oyle tahmin ediyorlar ya bilmiyorum yinede
Sedapink Dilayy aynen. İnşllah Allah gönlümüze göre versin inşllah ikimizinfe kız olur inşllah çok istiyorum 🥰💕
Dilarasusam femme_sans_defense selamlar nasıl fotoğraf ekleniyor acaba ben bilemedim 😬 bende eklesem de bir tahmin yazsanız bacılar 🙈🙈
femme_sans_defense Dilarasusam gogle gir canım, resim yükle yaz ilk butona tıkla ordan resim yükle sonra linki kopyalayıp buraya at
Sedapink Deletedmom10846 aynen canım benimde oğlum var 1.5yaşında Allah gönlümüze göre versin inşllah valla