Kubra_kocbug Fatmaanne 19 4 günlüğüm haftalığım kız dendi kesin bakalım doğuma kadar değişmez İNŞALLAH ama cevremde herkez erkek diyordu kız cıktı 😂
Cicianne2372 Bende 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim değişme olur mu sizce ,? Yoksa 16. Haftada söylenenler kesin oluyor mu 😇
Kumdurder Bebegim21 bisey sorcam size anketi gördümde yilim erkek kizmi senesi diye bu siz aktifsiniz size sorayim ben kasim 28 2021hamile kaldim simdi ben 2021 senesinimi baz almam gerekir yani benim bebeğim 2021 mi 2022 mi senesi çocuğu anlamdım
Cicianne2372 Bebegim21 evet ya kendimi hiç erkek annesi gibi hissetmiyorum 😂 kız gibi hissediyorum 😂 sizinde mi erkek
Suzan955 Sedapink Bende yarin ulstrasona girecem 10+5 oluyorum yarin bakalim insallah kizdir benimki cok istiyorum iki oglum var zaten bu 3 gebelik
Suzan955 Suzan955 Sedapink Instagramda Cinsiyet tahmini yapan bir sayfaya ulstrasonu gonderdim 6 haftalikken erkek dedi insallah yanılmıştır
Suzan955 Sedapink Cinsiyet tahmini melek oyle bişey ama burda bir post vardi ve herkes yanildiğını yazmıştı