HavvaAtasoy Ebru1234- Canım bu benim listemdi örnek olsun gebelik şekerim vardı bu şekilde beslendim doğum yapalı 2 ay oldu
Ebru1234- Esenkaplan tokluk galiba bilmiyorum ki sağlık ocağındaki doktor 166 çıktı dedi tahlil kağıdını verdi 166 yazıyor
seherbyrktr Benim açlık 150 çıktı doktorum önce dahiliyeye gönderdi Dahiliye diyetisyene gönderdi 10 gün takip edilecek her öğün ac ve tok şeker makinesi ile ölçüp doktoruma watsaptan atıyorum eğer 10 gün sonra düşmezse insulin başlayacağını söyledi.
Ebru1234- seherbyrktr Bende yarin gideceğim büyük ihtimalle dahiliyeye gönderir şeker makinesini nereden aldınız
MucizemmBenimm seherbyrktr merhabalar çok geçmiş olsun benimde açlık kan şekerim 158 çıktı çarşamba günü endokrine randevu aldım çok da tedirginim yalnız önceden düşüğüm var vs. Öyle hemen bir iki günde sıkıntı olmaz değil mi? Siz kaç haftalıksınız
Kubrailkan Bende her gün 2 kez ölçüm yapıp not alıyorum ve yanında bir de diyetim var ama listeli değil. Kendim dikkat ediyorum 🥰
Ebru1234- MucizemmBenimm yok olmaz da genelde dahiliyeye yonlendiriyorlar beni troid için endokrin e göndermişlerdi Bende yarin gidicem bakalım nereye gönderecek. Tatli hamur işi yeme gidesiye kadar ben 25 haftaliğm
MucizemmBenimm Ebru1234- teşekkür ederim Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🌺 iki gündür zaten beyaz un şeker makarna pirinç vs hepsini kestim inşaAllah etkili olur bakalım artık çok yeniyim ondan korkuyorum🙈 sonra da baştan öğrendik en azından tedbir alınabilir diyip teselli ediyorum kendimi
Gzm23 HavvaAtasoy canım açık çay istediğimiz kadar içebiliyor muyuz ayrıca Sen bu programa nasıl uydun çok zorlayıcı yaa bende yarın şeker yükleme testi yaptırcam bakalım inşallah temiz çıkar
Sehhy Ebru1234- bir diyetisyen olarak günde 3 ana 2 ara öğün yapmanızı, öğünler haricinde bişeyler yememenizi, meyve tükettiğinizde mutlaka yoğurt veya süt ile tüketmenizi ve diyetinizdeki proteini arttırmanızı önerebilirim
Kelebekbusra Ebru1234- şeker yuklemesı yaptınız mı yanı seker testı yaparak mı ogrendınız ben de dun kan verdım bu ogleden sonra öğreneceğim ama ne ogrenecegım bılmıyorum seker testı dıye aldılar ama yukleme dhaa yapılmadı