Kubra-nisan FHKK kız senesi galiba nedense ne zaman hamile kalsam hep kız senesi bizde de kız cinsiyet etrafımdaki bi kaç kişi de erkek
Gamzeates FHKK yarın doktora gideceğim cinsiyet söylerse bakalım size söyleyeceğim ilk hamileliğim de 12. Haftam da öğrenmiştim bunda da 12+1 bakalım öğrenecek miyim 🙈
Yasemiinny Zuleyhakazan baya erken söylemiş doktorunuz ya ne güzel ☺️ Benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim gönlümden kız geçiyor bakalım ☺️
Zuleyhakazan Yasemiinny aynen ya canım vallaha bende çok şaşırdım ama çok erken dedi bide gostermesine bağlı bugün detaylı utrasyona girdim normalde saklar çocuklar dedi bizimki hiç bir şeyini saklmadi ne yüzünü ne gözünü ne elini kolunu bide üstüne üstlük bize dil gösteriyordu 😂🤭
Nezii FHKK Ben anaokulunda çalışıyorum her sene kayıtlı öğrencilerin cinsiyet çoğunluğu değişir gerçekten bir yıl erkek çok kız çok az diğer yıl kız çok erkek az. Bu yıl kız yılı aslında ama benim oğlum olacak forumda çoğunlukla kız duyuyorum.
Nurdan11_ Bizde 7 haftalık olduk 🥰 rabbim isteyen herkese gönlüne göre versin. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🥰
eslemsi FHKK gostermiyorsa kizdir bende goremedim 20ye kadar bacaklarini acmadi doktor bu kesin kiz demisti
Zuleyhakazan SerraveAnnesii inşallah bendede olur ya vallaha her an aklıma farklı farklı düşünceler geliyor😔🙏🏻
Smyye1B FHKK Bende çok kız hissediyordum 12ci hafta kız denildi 15ci hafta bacakları kapalıydı göstermedi 16cı hafta oğlumuz olucağını öğrendik 😇 💙
Hazalcemal FHKK bu sene hem erkek hem kız senesi karısıık benim oglum olacak tanıdığım arkadaslarımın da kız 😂
Nemregn FHKK bacak arası kapalıysa bence kız, utangaç bir kız🥰 bizimde 12 haftada bacakları kapalıydı . 16 da açık an yakaladık kız dedi doktor🤩 sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
FHKK Nemregn Amin canım cümlemize inşallah, doktor yorum yapmadı hiç bacak arası kapalı annesi göremedim dedi ya da emin değildi 🤭😇