Nesrin-57 ZEYNEP2025 5 haftalıkken mi ? O da neymiş öyle😳 riskli gebelik miydi neden öyle yaptı 😳38 .haftadan önce çatı muayenesi yapmıyorlar
ZEYNEP2025 Nesrin-57 Ever 5 haftaliktim kese vardi kalp atisi bile yoktu benim muayenem bu sekilde dedi durdu hep profosordu kendileri guvendim tamam dedim ama isi 29.haftaya kadar uzatinca rahatsiz oldum .
Beyzamutluu ZEYNEP2025 rahim ağzı kapalı demek doğum eylemi başlamamış demek. İyi bir şey yani. Doğumda rahim ağzı açılır . Normalde kapalı olması gerekir. Çatı muayenesi de el ile 38.haftalarda yapılıyor. Öncesinde ultrason ile rahim ağzı kapalı mi acikmi göbekten de anlaşılır alttan da. Allttan daha net bilgi verir ama ultrason.
Lime40 ZEYNEP2025 her ikisinde de yani hem alttan hem ultrason da görünüyor gerçi devlet hastanesinde ultrason da görünmüyor aletler eski olduğu için galiba sadece alttan bakıp anlıyorlar
Tuba2190 Nesrin-57 çatı muaynesinde olur zaten dogumu başlatmak icin etkili diye duymustum bende her alttan muayne oldugumda korkuyorum acilmami tetikleyecek diye cunku 25 haftadan berri 1 bucuk cm acilmayla 31 haftaya geldim 3 cm snr dogum baslar dedi dr senin açılmaya benimde sabit kalmaya ihtiyacimiz var Allah hepimizin yardimcisi olsun🤗🤲
Nesrin-57 Tuba2190 ayy evet canım senin sabit kalması lazım suyun falan gelir Erken olmasın zamanında gelsin bebiş
Nesrin-57 ZEYNEP2025 yaa cnm çok kötü olmuş ya , tamam ilk haftalarda kese var kalp atışı yoksa muayene etmesi normal olabilir ama bebek büyüdükçe ultrasondan bakılır her ay gelişimine , yani ben hiç duymadım sürekli alttan muayene.. bilemedim 🤷🏻♀️
ZEYNEP2025 Alinars sizede iliskiyi yasakladi mi normalde burda yazilanlarda son aylarda iliskinin dogumu destekledigini doktorlarin tavsiue ettigi soyleniyordu .
Alinars ZEYNEP2025 32-35arası yasaktı ama bebeğin başı kanala girdiği için erken doğum riski var dedi. O yüzden yasakladı. 35. Haftada kontrole gittiğimde 36dan sonra düzenli ilişki öneriyorum dedi. Doğuma faydalı olduğunu düşünüyor.