se2206 Esramuhammet81 benmde arada hafif kramplarm bı de akıntım var biraz ama akıntinin onla alakası yok diye düşünüyorum
minikmucizemmmmmm se2206 ya bişey sorcam benim çatlatma iğnesi olalı 36 saati geçti iki saat önce tam 36 saatti. Şu an çok ağrım var kasıklarda normal midir bu nefes alırken bile batıyo sanki
se2206 İlişki olarak degerlendirdiyseniz olabilir diye biliyorm ama emin deilm canım tam olarak neden olduğunu
Edasu52 Merhaba bende bugün iğne vurunacağım doktorum saat vermedi sadece gün aşırı dedi testi ne zaman yaptınız nelere dikkat etmeliyiz sizlerden de bilgi alabilir miyim
gamzebngaa_dmr Esramuhammet81 Canim ben hamileyim catlamanin 12. gününde öğrendim darısı hepinizin başına inşallah 🙏
Esramuhammet81 gamzebngaa_dmr Yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza gözün aydın inşallah sağ salim doğurursunuz. Bende çatlatmanın 13. Günü kan verdim çıkmadı dün adet oldum bugünde kontrolüm vardı aşılama olucam inşallah bizde günün birinde böyle güzel haberler veririz. ☺
Esramuhammet81 gamzebngaa_dmr Yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza gözün aydın inşallah sağ salim doğurursunuz. Bende çatlatmanın 13. Günü kan verdim çıkmadı dün adet oldum bugünde kontrolüm vardı aşılama olucam inşallah bizde günün birinde böyle güzel haberler veririz. ☺